Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Méhes Gábor (KOS-8.): Story Érték-díj

A láthatatlan riporter

– így nevezte laudációjában Méhes Gábort (KOS-8.), az MTV és a Tv2 korábbi, a SportTv állandó kommentátorát, a Dél-Magyarország című napilap újságíróját, Kovácsi László Média-díjjal kitüntetett kollégánkat Vitray Tamás.
A láthatatlan emberről azonban most oldalas összeállítás jelent meg a Best magazinban, abból az alkalomból, hogy elnyerte a Story Érték-díjat.

MehesGaborStory-dijBest2013febr.Web

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés