Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Műhelyrajt, 2014 tavasz

Majdnem mindenki azt kapta, amit kért...

MuhelyNem kevés egyeztetés után, de végülis a nagy többség azt kapta, amit szeretett volna... Lezárult a műhelyválasztás, a III. (utolsó) fordulóban csak egyetlen műhely esett ki, továbbá 3 kezdő hallgatót kellett „átirányítani" másik foglalkozás-sorozatra.
Nem lesz két Borbély-műhely, hanem a szombatit hosszabbítjuk meg: 17-től 21 óráig tartanak majd a műhelyfoglalkozások, A- és B-csoportban (az első alkalommal mindenki – ! – legyen szíves délután 5-re jönni!).

MINI-MŰHELYEK VÉGLEGES IDŐPONTJA A MÁRCIUS 8-9-I ÓRARENDBEN OLVASHATÓ!

Indulnak a műhelyek

Borbély Zoltán, Egri Viktor, Harle Tamás, Murányi AndrásKomlósi Gábor, Suba Kata és Szilágyi Béla foglalkozásai március 3-ától

BorbelyZoltan6 EgriViktorportre HarleKOSSzukWeb

MuranyiMagyarazVagottWeb KGzsaner2013eloredolosWebTukor SubaKataMikrofonMini SzilagyiBelaMikrofonnal2012Vagott

MuhelyorarendVeglegesTablazat2014marcKG

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés