Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Műhelyrajt, 2014 tavasz

Majdnem mindenki azt kapta, amit kért...

MuhelyNem kevés egyeztetés után, de végülis a nagy többség azt kapta, amit szeretett volna... Lezárult a műhelyválasztás, a III. (utolsó) fordulóban csak egyetlen műhely esett ki, továbbá 3 kezdő hallgatót kellett „átirányítani" másik foglalkozás-sorozatra.
Nem lesz két Borbély-műhely, hanem a szombatit hosszabbítjuk meg: 17-től 21 óráig tartanak majd a műhelyfoglalkozások, A- és B-csoportban (az első alkalommal mindenki – ! – legyen szíves délután 5-re jönni!).

MINI-MŰHELYEK VÉGLEGES IDŐPONTJA A MÁRCIUS 8-9-I ÓRARENDBEN OLVASHATÓ!

Indulnak a műhelyek

Borbély Zoltán, Egri Viktor, Harle Tamás, Murányi AndrásKomlósi Gábor, Suba Kata és Szilágyi Béla foglalkozásai március 3-ától

BorbelyZoltan6 EgriViktorportre HarleKOSSzukWeb

MuranyiMagyarazVagottWeb KGzsaner2013eloredolosWebTukor SubaKataMikrofonMini SzilagyiBelaMikrofonnal2012Vagott

MuhelyorarendVeglegesTablazat2014marcKG

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés