Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Mihályi Vanda és Németi Kitti (KOS-47.)

A szokásosnál kevesebb príma teljesítmény...

Kettes és hármas jegy is akadt a Príma Primissima díjátadó gála közvetítésénél, s a 3,3-es osztályátlag is erősen elgondolkodtató. Meglepően bátortalanok és felkészületlenek voltak az off-tube kommentátorok, s vagy túlságosan kapaszkodtak a jegyzeteikbe, vagy „magyarról magyarra szinkrontolmácsolták” a helyi műsorközlőket.
Közülük egyébként az egyik – Szujó Zoltán (KOS-19.), az MTVA riportere – egykori hallgatónk volt, akinek szintén kijutott a kritikából a rangos esemény után. De nem szívta mellre.

SzujoMihalyiNemetiPrimaPrimissima2013PictureInPicture_jpgA KOS-stúdióban készült felvételen az ő mellén (picture in picture – kép a képben technikával) a feladat két legjobbja: Mihályi Vanda és Németi Kitti (mindkettő KOS-47.)

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
Keresés