Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Mihályi Vanda és Németi Kitti (KOS-47.)

A szokásosnál kevesebb príma teljesítmény...

Kettes és hármas jegy is akadt a Príma Primissima díjátadó gála közvetítésénél, s a 3,3-es osztályátlag is erősen elgondolkodtató. Meglepően bátortalanok és felkészületlenek voltak az off-tube kommentátorok, s vagy túlságosan kapaszkodtak a jegyzeteikbe, vagy „magyarról magyarra szinkrontolmácsolták” a helyi műsorközlőket.
Közülük egyébként az egyik – Szujó Zoltán (KOS-19.), az MTVA riportere – egykori hallgatónk volt, akinek szintén kijutott a kritikából a rangos esemény után. De nem szívta mellre.

SzujoMihalyiNemetiPrimaPrimissima2013PictureInPicture_jpgA KOS-stúdióban készült felvételen az ő mellén (picture in picture – kép a képben technikával) a feladat két legjobbja: Mihályi Vanda és Németi Kitti (mindkettő KOS-47.)

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés