Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Mihályi Vanda és Németi Kitti (KOS-47.)

A szokásosnál kevesebb príma teljesítmény...

Kettes és hármas jegy is akadt a Príma Primissima díjátadó gála közvetítésénél, s a 3,3-es osztályátlag is erősen elgondolkodtató. Meglepően bátortalanok és felkészületlenek voltak az off-tube kommentátorok, s vagy túlságosan kapaszkodtak a jegyzeteikbe, vagy „magyarról magyarra szinkrontolmácsolták” a helyi műsorközlőket.
Közülük egyébként az egyik – Szujó Zoltán (KOS-19.), az MTVA riportere – egykori hallgatónk volt, akinek szintén kijutott a kritikából a rangos esemény után. De nem szívta mellre.

SzujoMihalyiNemetiPrimaPrimissima2013PictureInPicture_jpgA KOS-stúdióban készült felvételen az ő mellén (picture in picture – kép a képben technikával) a feladat két legjobbja: Mihályi Vanda és Németi Kitti (mindkettő KOS-47.)

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés