Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Minden idők egyik legsikeresebb KOS-os tv-vizsgája

Szinte nem volt
gyenge egyéni teljesítmény

A kezdő évfolyam félévi tévés vizsgáján hét csoportban készítettek Ablak-műsort a KOS-49-esek. A Kertész–Komlósi tanárpáros azonnali értékelése szerint öt csapat jegyátlaga is 4 – azaz négyegész – fölött volt.

AblakVizsgaKOS-49KocsisA.KaraszT.KenezK.NagyV.GarayA.MatheD.LeczaA.jpg

A legszínvonalasabb 50 perces műsort a Kocsis Andrea, Kárász Tibor, Kenéz Kata, Nagy Viktor, Garay Annamária, Máthé Dezső, Lecza Anita összeállítású csapat készítette.

AblakVizsgaKOS-49FodorA.DuzsMG.FarkasM.VargaG.MachM.AranyossyA.PabarGy.jpg

Az egyéni osztályzatok átlaga alapján  a Fodor Ádám, Dúzs M. Gergő, Farkas Márton, Varga Gergely, Mach Márton, Aranyossy Áron, Pabar Gyula összetételű gárda végzett az élen.

GanyeczAdam49A legjobb teljesítményt az eddig magáról jóval kevesebbet hallató Ganyecz Ádám nyújtotta. Az ő tiszta jelesét (5) ketten közelítették meg (5, ötalá), tizenheten kaptak épp csak fél jeggyel szerényebb osztályzatot (4-5, négyes és ötös között).

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés