Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Minden idők egyik legsikeresebb KOS-os tv-vizsgája

Szinte nem volt
gyenge egyéni teljesítmény

A kezdő évfolyam félévi tévés vizsgáján hét csoportban készítettek Ablak-műsort a KOS-49-esek. A Kertész–Komlósi tanárpáros azonnali értékelése szerint öt csapat jegyátlaga is 4 – azaz négyegész – fölött volt.

AblakVizsgaKOS-49KocsisA.KaraszT.KenezK.NagyV.GarayA.MatheD.LeczaA.jpg

A legszínvonalasabb 50 perces műsort a Kocsis Andrea, Kárász Tibor, Kenéz Kata, Nagy Viktor, Garay Annamária, Máthé Dezső, Lecza Anita összeállítású csapat készítette.

AblakVizsgaKOS-49FodorA.DuzsMG.FarkasM.VargaG.MachM.AranyossyA.PabarGy.jpg

Az egyéni osztályzatok átlaga alapján  a Fodor Ádám, Dúzs M. Gergő, Farkas Márton, Varga Gergely, Mach Márton, Aranyossy Áron, Pabar Gyula összetételű gárda végzett az élen.

GanyeczAdam49A legjobb teljesítményt az eddig magáról jóval kevesebbet hallató Ganyecz Ádám nyújtotta. Az ő tiszta jelesét (5) ketten közelítették meg (5, ötalá), tizenheten kaptak épp csak fél jeggyel szerényebb osztályzatot (4-5, négyes és ötös között).

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés