Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Minden idők egyik legsikeresebb KOS-os tv-vizsgája

Szinte nem volt
gyenge egyéni teljesítmény

A kezdő évfolyam félévi tévés vizsgáján hét csoportban készítettek Ablak-műsort a KOS-49-esek. A Kertész–Komlósi tanárpáros azonnali értékelése szerint öt csapat jegyátlaga is 4 – azaz négyegész – fölött volt.

AblakVizsgaKOS-49KocsisA.KaraszT.KenezK.NagyV.GarayA.MatheD.LeczaA.jpg

A legszínvonalasabb 50 perces műsort a Kocsis Andrea, Kárász Tibor, Kenéz Kata, Nagy Viktor, Garay Annamária, Máthé Dezső, Lecza Anita összeállítású csapat készítette.

AblakVizsgaKOS-49FodorA.DuzsMG.FarkasM.VargaG.MachM.AranyossyA.PabarGy.jpg

Az egyéni osztályzatok átlaga alapján  a Fodor Ádám, Dúzs M. Gergő, Farkas Márton, Varga Gergely, Mach Márton, Aranyossy Áron, Pabar Gyula összetételű gárda végzett az élen.

GanyeczAdam49A legjobb teljesítményt az eddig magáról jóval kevesebbet hallató Ganyecz Ádám nyújtotta. Az ő tiszta jelesét (5) ketten közelítették meg (5, ötalá), tizenheten kaptak épp csak fél jeggyel szerényebb osztályzatot (4-5, négyes és ötös között).

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés