Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Molnár Csaba (1962-2014) nemcsak tanára volt iskolánknak

Meghalt
a KOS nulladik évfolyama

MolnarCsabaHKMinden egykori tanár vagy diák elvesztése fájdalom. Az övé különösen – mert különös figura volt, különleges egyénisége az amúgyis sokszínű magyar sportújságíró-társadalomnak.

S meghatározó alapembere a KOS-nak. Ő volt a nulladik évfolyam. Amikor még csak körvonalazódott a riporteriskola gondolata az alapító fejében, akkor elsőként ő töltötte be a kontroll, a „próbanyúl″ – ahogy ő mondta –, a kísérleti ember szerepét, akin végigfuttatták a leendő KOS leendő tananyagait, programjait, a sulival kapcsolatos minden elképzelést. (Az iskolát máig üzemeltető WINKOM Kft.-t is ő jegyeztette be még 1989-ben a cégbíróságnál.)

Ő egymaga volt a KOS nulladik évfolyama, ő volt az előzenekar a többi tanárnak.

Hiányzik, nagyon, már tíz éve a KOS-ból, egy bizonyos fájó okból.

2014 július 11-étől hiányzik, borzalmasan, nemcsak a KOS-ból, elviselhetetlen okból.

Molnár Csaba, élt küzdelmes, nehéz 52 évet.

„Csiga″, „Csacsi″, remélem tudtad, hogy mindig nagyon szerettünk!

Kollégák megemlékezése Molnár Csabáról

MolnarCsabaNehéz ember volt, de remek újságíró - ez a volt piszkosul fájdalmas. Imádták a kosarasok, mindenütt barátok várták, otthon volt a futballban, rajongott a Barcelonáért, Messiért,nagyon tudott ünnepelni, élvezte az életet, mintha tudta volna, neki egy hónap híján csak 52 esztendő jut közöttünk. Hiába kértük a spanyol bajnoki beharangozók írása előtt, Csaba, csak röviden, ő a szívét is beleadta, úgy pedig hogyan lehet rövid egy anyag?
Most következnie kellene annak, hogy jogot végzett emberként csapott fel sportújságírónak, fel kellene sorolni a munkahelyeit a Magyar Televíziótól kezdve a Nemzeti Sportig, de ez most nem lényeges, őt érdekelné ez a felsorolás a legkevésbé.

Pajor-Gyulai László
nb1.hu
a KOS tanára 


Nemcsak a kosárban voltál név, a sport a kisujjadban volt, adatokkal, nevekkel, dátumokkal nem lehetett megfogni. Fociban mindened volt a Vasas (mi lett velük?), a Barcelona (mi van velük?), az argentin válogatott (mi lesz velük?).

Őri B. Péter
ForFourTwo
a KOS tanára 


Alacsony, köpcös férfit kosárlabda-szakíróként, akiről nehéz feltételezni, hogy a félpályáról szórja a triplákat. Mégis hiteles voltál.

Nemzeti Sport

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés