Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Molnár Zóra (PRE-KOS, 2014 nyár) új lehetősége

Kerekesszékes diáktársunk megkezdheti média-tanulmányait

Sokan kérdezik, hova tűnt a júniusi PRE-KOS-on megismert Molnár Zóra (képünkön hallgatótársai között a kereskesszékes lány).

HallgatosagAula2014jun

Sajnálatos módon az utóbbi időben nem reagált a sorozatos megkeresésekre, pedig nemcsak diáktársai adtak meg számára minden segítséget júniusban, hanem az Esti Hírlap szerkesztőségében is gyakorlási és munkalehetőséget ajánlottunk neki a nyáron.

Most azonban már arról értesíthettük, hogy hamarosan beindul a kommunikációs képzés, kerekesszékesek számára. A speciális szóvivőképzést a Társ a Bajban Egyesület szervezi.

Zórának elküldtük a részleteket. Sok sikert!

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés