Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Molnár Zóra (PRE-KOS, 2014 nyár) új lehetősége

Kerekesszékes diáktársunk megkezdheti média-tanulmányait

Sokan kérdezik, hova tűnt a júniusi PRE-KOS-on megismert Molnár Zóra (képünkön hallgatótársai között a kereskesszékes lány).

HallgatosagAula2014jun

Sajnálatos módon az utóbbi időben nem reagált a sorozatos megkeresésekre, pedig nemcsak diáktársai adtak meg számára minden segítséget júniusban, hanem az Esti Hírlap szerkesztőségében is gyakorlási és munkalehetőséget ajánlottunk neki a nyáron.

Most azonban már arról értesíthettük, hogy hamarosan beindul a kommunikációs képzés, kerekesszékesek számára. A speciális szóvivőképzést a Társ a Bajban Egyesület szervezi.

Zórának elküldtük a részleteket. Sok sikert!

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés