Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Molnár Zóra (PRE-KOS, 2014 nyár) új lehetősége

Kerekesszékes diáktársunk megkezdheti média-tanulmányait

Sokan kérdezik, hova tűnt a júniusi PRE-KOS-on megismert Molnár Zóra (képünkön hallgatótársai között a kereskesszékes lány).

HallgatosagAula2014jun

Sajnálatos módon az utóbbi időben nem reagált a sorozatos megkeresésekre, pedig nemcsak diáktársai adtak meg számára minden segítséget júniusban, hanem az Esti Hírlap szerkesztőségében is gyakorlási és munkalehetőséget ajánlottunk neki a nyáron.

Most azonban már arról értesíthettük, hogy hamarosan beindul a kommunikációs képzés, kerekesszékesek számára. A speciális szóvivőképzést a Társ a Bajban Egyesület szervezi.

Zórának elküldtük a részleteket. Sok sikert!

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés