Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Műsorvezetőnő a Befutóba, képernyős az OrigoTv-be, vágni is tudó gyakornok az RTL-be, munkatárs a PAX Tv-be

A KOS-ban keres kollégát
a HírTv

Hirtv BefutoHirTv

HírTv Befutó című népszerű műsora a KOS-ban keres sportos riportert, műsorvezetőnőt.

KOS-osokat vár castingra
az OrigoTv

OrigoTv

Az OrigoTv képernyős szerkesztő-riportert keres – iskolai képernyős tapasztalat is elegendő!

Vágni is tudó KOS-osokat
fogadna az RTL Klub

RTLlogo2010

Minden a vágással kezdődik vagy végződik: ha nem okoz gondot a videóvágás (a KOS-ban megtanulhattad!), akkor az RTL Klubban a helyed.

Hív a legnagyobb hazai vallási Tv

pax

Egyszerre hív dolgozni és tanulni a legnagyobb hazai vallási televízió, amelynek új ügyvezetője egy egykori KOS-hallgató, Lovas (Szomolányi) Krisztina (KOS-22.).


Részletek az Állás, munka... rovat jelszóval védett, csak egykori és jelenlegi hallgatók által látogatható felületén, ITT!

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés