Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Műsorvezetőnő a Befutóba, képernyős az OrigoTv-be, vágni is tudó gyakornok az RTL-be, munkatárs a PAX Tv-be

A KOS-ban keres kollégát
a HírTv

Hirtv BefutoHirTv

HírTv Befutó című népszerű műsora a KOS-ban keres sportos riportert, műsorvezetőnőt.

KOS-osokat vár castingra
az OrigoTv

OrigoTv

Az OrigoTv képernyős szerkesztő-riportert keres – iskolai képernyős tapasztalat is elegendő!

Vágni is tudó KOS-osokat
fogadna az RTL Klub

RTLlogo2010

Minden a vágással kezdődik vagy végződik: ha nem okoz gondot a videóvágás (a KOS-ban megtanulhattad!), akkor az RTL Klubban a helyed.

Hív a legnagyobb hazai vallási Tv

pax

Egyszerre hív dolgozni és tanulni a legnagyobb hazai vallási televízió, amelynek új ügyvezetője egy egykori KOS-hallgató, Lovas (Szomolányi) Krisztina (KOS-22.).


Részletek az Állás, munka... rovat jelszóval védett, csak egykori és jelenlegi hallgatók által látogatható felületén, ITT!

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés