Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Murányi András a Népszabadság új főszerkesztője

Új szerepkörben a KOS műhelyvezető tanára

MuranyiAndras2012ElegansPortreWebMurányi Marcell lemondását követően a Mediaworks vezetése 2015. augusztus 3. napjától Murányi Andrást nevezte ki a Népszabadság főszerkesztőjének.
Murányi András 14 éven keresztül volt a Népszabadság munkatársa sportújságíróként, szerkesztőként, közéleti publicistaként. Közéleti riportjai, karakteres publicisztikái, tv-kritikái és portréi jelentek meg – a Népszabadság mellett – a Hócipőben, az Élet és Irodalomban, a 168 Órában, a Magyar Narancsban, valamint a Hamu és Gyémánt magazinban. 2011-től a Mediaworks másik lapjánál, a Nemzeti Sportnál dolgozott általános főszerkesztő-helyettesként. Többek között ezért a tevékenységéért vehette át 2012-ben a KOS rangos elismerését, a Kovácsi László Média-díjat.

MuranyiMuhely2012KOS45Murányi András médiaműhelye a KOS-ban

 

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés