Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Murányi András a Népszabadság új főszerkesztője

Új szerepkörben a KOS műhelyvezető tanára

MuranyiAndras2012ElegansPortreWebMurányi Marcell lemondását követően a Mediaworks vezetése 2015. augusztus 3. napjától Murányi Andrást nevezte ki a Népszabadság főszerkesztőjének.
Murányi András 14 éven keresztül volt a Népszabadság munkatársa sportújságíróként, szerkesztőként, közéleti publicistaként. Közéleti riportjai, karakteres publicisztikái, tv-kritikái és portréi jelentek meg – a Népszabadság mellett – a Hócipőben, az Élet és Irodalomban, a 168 Órában, a Magyar Narancsban, valamint a Hamu és Gyémánt magazinban. 2011-től a Mediaworks másik lapjánál, a Nemzeti Sportnál dolgozott általános főszerkesztő-helyettesként. Többek között ezért a tevékenységéért vehette át 2012-ben a KOS rangos elismerését, a Kovácsi László Média-díjat.

MuranyiMuhely2012KOS45Murányi András médiaműhelye a KOS-ban

 

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés