Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kritika a tv-kritikákról

MegyeriNikoletta49ffMegyeri Nikolett (KOS-49.) B+ (béplusz) minősítése volt a legjobb... Azaz nem volt elragadtatva a legutóbbi cikkírási feladatra született írások többségétől az értékelő, Murányi András.

Ha átszámítjuk a hagyományos osztályzatokra az egészen D- (démínusz) minősítésig terjedő jegyeket, a végzősök (KOS-49.) átlaga erre a feladatra 3,1, a kezdőké (KOS-50.) 2,9. Sovány... 

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés