Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kritika a tv-kritikákról

MegyeriNikoletta49ffMegyeri Nikolett (KOS-49.) B+ (béplusz) minősítése volt a legjobb... Azaz nem volt elragadtatva a legutóbbi cikkírási feladatra született írások többségétől az értékelő, Murányi András.

Ha átszámítjuk a hagyományos osztályzatokra az egészen D- (démínusz) minősítésig terjedő jegyeket, a végzősök (KOS-49.) átlaga erre a feladatra 3,1, a kezdőké (KOS-50.) 2,9. Sovány... 

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés