Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kritika a tv-kritikákról

MegyeriNikoletta49ffMegyeri Nikolett (KOS-49.) B+ (béplusz) minősítése volt a legjobb... Azaz nem volt elragadtatva a legutóbbi cikkírási feladatra született írások többségétől az értékelő, Murányi András.

Ha átszámítjuk a hagyományos osztályzatokra az egészen D- (démínusz) minősítésig terjedő jegyeket, a végzősök (KOS-49.) átlaga erre a feladatra 3,1, a kezdőké (KOS-50.) 2,9. Sovány... 

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés