Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Nemcsik Balázs (KOS-23.) újra a KOS-ban

Sportelmélet óra:
miért mondott le a kézilabda-főtitkár?

NemcsikBalazsEHFZsaner2010Február végén lemondott a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) főtitkára, Nemcsik Balázs, a KOS egykori diákja, majd oktatásszervezője.
A magyar sikersportág vezetője csak ennyit volt hajlandó nyilatkozni távozásáról az MTI-nek: „Tizennégy hónapot töltöttem az MKSZ-ben, az elmúlt időszak fontos és nehéz volt a szövetség számára″.

Március első hétvégéjén többet is megtudhatunk: Nemcsik Balázs (KOS-23.) sportvizsga-felkészítő órát tart a KOS-ban.

A leköszönő főtitkár úgy gondolja, itt az ideje, hogy az új vezetőség azzal folytassa a munkát, akivel elképzeli. Nemcsik hozzátette, nyugodt lelkiismerettel távozik, mert az elmúlt bő egy év alatt valamennyi fontos feladatot sikerült elvégezniük, jelenleg pedig olyan ügyvezető dolgozik a szövetségnél, akivel a napi munka folytonossága biztosított. Búcsúzásképpen sok sikert kívánt mind a Magyar Kézilabda Szövetségnek, mind a válogatottaknak.

Vetési Iván, az MKSZ elnöke elmondta: váratlanul érte a főtitkár lemondása, de döntését tudomásul vette. „Nemcsik Balázs nagyszerű munkát végzett, a 2011-es átmeneti évben rendkívül sokat segített a szövetségnek és a magyar kézilabdázásnak a sportág konszolidálása szempontjából." (MTI)

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés