Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Neves vendégek, futószalagon

Iskolai beszélgetések,
profi interjúalanyokkal

Köztársasági elnöktől (Göncz Árpád †) EU-biztosig (Navracsics Tibor), olimpiai bajnoktól (Risztov Éva) futballkapitányig (Egervári Sándor), szóvivőtől (Győrfi Pál) tv-sztárig (Hajdú Péter), költőtől (Lackfi János) színművészig (Koltai Róbert), fociklasszistól (Nyilasi Tibor) motoros világbajnokig (Talmácsi Gábor), profi zenésztől (Somló Tamás †) filmproducerig (Herendi Gábor) rengetegen megfordultak már a KOS-diákok vendégeként az iskola tv-stúdiójában.

Az első decemberi hétvége interjúalanyai is színes társaságot alkottak.

BaloghDavid56_SzantoOcsiBox_FotoSneffSzilard56vagvaBalogh Dávid (KOS-56.) Szántó Öcsi bácsival, a legendás bokszedzővel – többek között az olimpiai bajnok Kovács Kokó István mestere – fotózkodik.
Fotós a képen: Sneff Szilárd (KOS-56.).

Fotó: Tóth Péter (KOS-57.)

Borbely-muhely2018oszKOS-56-57.LedererAkos_NagyGyula57_BorbelyZoltan
Három KOS-generáció találkozása (balról): Borbély Zoltán (KOS-1.) műhelyfoglalkozásán Nagy Gyula (KOS-57.) riporter faggatja Léderer Ákost (KOS-13.), a Spíler Tv kommentátorát

KGmuhely2018oszSportmusorvezetoKOS-56-57SzaboTimea52
Szabó Tímea (KOS-52.), akinek most jelent meg második kötete, Komlósi Gábor műhelyén

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés