Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Novodomszky Éva (KOS-15.) és Gundel Takács Gábor is a KOS vendége lesz

 Sztárparádé októberben

D. Tóth András mellett két másik műsorvezető is nagyelőadást tart nálunk a hónapban: Gundel Takács Gábor és Novodomszky Éva (KOS-15.)

gundel_novi

Arról nem beszélve, hogy az október 18-i Kovács-díj átadó ünnepségén más hírességekkel is összefuthatnak hallgatóink, már csak azért is, mert kötelező televíziós gyakorlatként odalépős interjút kell készíteniük korábbi díjazotakkal, a jelenlegi nyertessel vagy egyéb érintett résztvevővel.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés