Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

SULInterjú-hajrá ktuz

Bele kell húzni! Az eddigi 59 lehetőségnek csak a 72 százalékát használták ki a KOS-hallgatók a SULInterjú-sorozatban (a végzősök közül 13-an még egyetlen ilyen beszélgetést sem készítettek).

MikrofonGrafika TorokLaszloPortreVagottWeb BorbelyZoltan2 NovodomszkyEvaMosolyportre SzaszAdrian45PortreWeb Pajor-GyulaiLaszlo HortiGabor_arc MogyorosiPeterpotremini VaradiKlara1 Kocsis-Meriadt_Brigitta45Csibesz EloAdasCeruzaAllo

Török László, Borbély Zoltán, Novodomszky Éva, Szász Adrián, Pajor-Gyulai László, a futsalosok – Horti Gábor és Mogyorósi Péter –, Váradi Klára és Kocsis-Meriadt Brigitta

egyszemélyes interjúi után szombaton már egyszerre hárman kérdezhetik, ugyanazt.
KOS-46Ossztuz2013TothNoraAnnaEotvosNataliaKeresztesKata.jpgA Kereszttűzben Komlósi Gábor válaszol a kemény (!!!) kérdésekre.


Már most érdemes készülni, háromfős csoportokba összeállni, egyeztetni a kérdésköröket (KOS, tévézés, MÚOSZ, Esti Hírlap, magánélet, sport és nemsport, bármi), megbeszélni a taktikát!

A képen a KOS-46. legerősebb Kereszttűz hármasa (balról): Tóth Nóra Anna, Eötvös Natália, Keresztes Kata

 

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés