Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

SULInterjú-hajrá ktuz

Bele kell húzni! Az eddigi 59 lehetőségnek csak a 72 százalékát használták ki a KOS-hallgatók a SULInterjú-sorozatban (a végzősök közül 13-an még egyetlen ilyen beszélgetést sem készítettek).

MikrofonGrafika TorokLaszloPortreVagottWeb BorbelyZoltan2 NovodomszkyEvaMosolyportre SzaszAdrian45PortreWeb Pajor-GyulaiLaszlo HortiGabor_arc MogyorosiPeterpotremini VaradiKlara1 Kocsis-Meriadt_Brigitta45Csibesz EloAdasCeruzaAllo

Török László, Borbély Zoltán, Novodomszky Éva, Szász Adrián, Pajor-Gyulai László, a futsalosok – Horti Gábor és Mogyorósi Péter –, Váradi Klára és Kocsis-Meriadt Brigitta

egyszemélyes interjúi után szombaton már egyszerre hárman kérdezhetik, ugyanazt.
KOS-46Ossztuz2013TothNoraAnnaEotvosNataliaKeresztesKata.jpgA Kereszttűzben Komlósi Gábor válaszol a kemény (!!!) kérdésekre.


Már most érdemes készülni, háromfős csoportokba összeállni, egyeztetni a kérdésköröket (KOS, tévézés, MÚOSZ, Esti Hírlap, magánélet, sport és nemsport, bármi), megbeszélni a taktikát!

A képen a KOS-46. legerősebb Kereszttűz hármasa (balról): Tóth Nóra Anna, Eötvös Natália, Keresztes Kata

 

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés