Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

SULInterjú-hajrá ktuz

Bele kell húzni! Az eddigi 59 lehetőségnek csak a 72 százalékát használták ki a KOS-hallgatók a SULInterjú-sorozatban (a végzősök közül 13-an még egyetlen ilyen beszélgetést sem készítettek).

MikrofonGrafika TorokLaszloPortreVagottWeb BorbelyZoltan2 NovodomszkyEvaMosolyportre SzaszAdrian45PortreWeb Pajor-GyulaiLaszlo HortiGabor_arc MogyorosiPeterpotremini VaradiKlara1 Kocsis-Meriadt_Brigitta45Csibesz EloAdasCeruzaAllo

Török László, Borbély Zoltán, Novodomszky Éva, Szász Adrián, Pajor-Gyulai László, a futsalosok – Horti Gábor és Mogyorósi Péter –, Váradi Klára és Kocsis-Meriadt Brigitta

egyszemélyes interjúi után szombaton már egyszerre hárman kérdezhetik, ugyanazt.
KOS-46Ossztuz2013TothNoraAnnaEotvosNataliaKeresztesKata.jpgA Kereszttűzben Komlósi Gábor válaszol a kemény (!!!) kérdésekre.


Már most érdemes készülni, háromfős csoportokba összeállni, egyeztetni a kérdésköröket (KOS, tévézés, MÚOSZ, Esti Hírlap, magánélet, sport és nemsport, bármi), megbeszélni a taktikát!

A képen a KOS-46. legerősebb Kereszttűz hármasa (balról): Tóth Nóra Anna, Eötvös Natália, Keresztes Kata

 

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés