Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ösztöndíj, a tanév végén is

Kocsis-Meriadt Brigitta és Szász Adrián megosztva első

KocsisBrigitta45SzaszAdrian45PRE-KOS2012Osztondjasok8Megosztva nyerte az év végén a KOS 45. évfolyamának ösztöndíját Kocsis Brigitta és Szász Adrián. Kiemelkedő teljesítményük alapján 135-135 ezer forintot visszakapnak második féléves tandíjukból.

Érdekesség, hogy ők ketten már a 2012-es nyári PRE-KOS-on is az élen végeztek, s félévkor is a díjazottak közé tartoztak.

A tanév során mindketten elnyerték a Komlósi Oktatási Stúdióhoz köthető valamelyik elismerést a hallgatói kategóriában: Kocsis-Meriadt Brigitta (KOS-45.) a Zsigmond Márta Médiadíjat vehette át korábban (beszámolónk ITT!), Szász Adriánt (KOS-45.) pedig a banketten jutalmazták a Kovácsi László Médiadíjjal (hírünk ITT!).

Kocsis Brigi új rekordot is felállított.
Amire a KOS 24 éves történetében még nem volt példa – beszámolónk hamarosan ITT!

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés