Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ösztöndíj, a tanév végén is

Kocsis-Meriadt Brigitta és Szász Adrián megosztva első

KocsisBrigitta45SzaszAdrian45PRE-KOS2012Osztondjasok8Megosztva nyerte az év végén a KOS 45. évfolyamának ösztöndíját Kocsis Brigitta és Szász Adrián. Kiemelkedő teljesítményük alapján 135-135 ezer forintot visszakapnak második féléves tandíjukból.

Érdekesség, hogy ők ketten már a 2012-es nyári PRE-KOS-on is az élen végeztek, s félévkor is a díjazottak közé tartoztak.

A tanév során mindketten elnyerték a Komlósi Oktatási Stúdióhoz köthető valamelyik elismerést a hallgatói kategóriában: Kocsis-Meriadt Brigitta (KOS-45.) a Zsigmond Márta Médiadíjat vehette át korábban (beszámolónk ITT!), Szász Adriánt (KOS-45.) pedig a banketten jutalmazták a Kovácsi László Médiadíjjal (hírünk ITT!).

Kocsis Brigi új rekordot is felállított.
Amire a KOS 24 éves történetében még nem volt példa – beszámolónk hamarosan ITT!

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés