Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ösztöndíj, a tanév végén is

Kocsis-Meriadt Brigitta és Szász Adrián megosztva első

KocsisBrigitta45SzaszAdrian45PRE-KOS2012Osztondjasok8Megosztva nyerte az év végén a KOS 45. évfolyamának ösztöndíját Kocsis Brigitta és Szász Adrián. Kiemelkedő teljesítményük alapján 135-135 ezer forintot visszakapnak második féléves tandíjukból.

Érdekesség, hogy ők ketten már a 2012-es nyári PRE-KOS-on is az élen végeztek, s félévkor is a díjazottak közé tartoztak.

A tanév során mindketten elnyerték a Komlósi Oktatási Stúdióhoz köthető valamelyik elismerést a hallgatói kategóriában: Kocsis-Meriadt Brigitta (KOS-45.) a Zsigmond Márta Médiadíjat vehette át korábban (beszámolónk ITT!), Szász Adriánt (KOS-45.) pedig a banketten jutalmazták a Kovácsi László Médiadíjjal (hírünk ITT!).

Kocsis Brigi új rekordot is felállított.
Amire a KOS 24 éves történetében még nem volt példa – beszámolónk hamarosan ITT!

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés