Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ösztöndíjak

Rég hallott igazgatói elismerés

„Egy évfolyamban sem volt még ennyi ígéretes egyéniség″

Hárman részesültek 100-100 ezer forintos tanulmányi ösztöndíjban a KOS-42. félévzáróján, de pénzjutalmat kapott a KOS-tőzsde győztese, a legérdekesebb vizsgafilm készítője és a legsokoldalúbb egyéniség is. A különdíjat a sulimédia kategóriában a London Eye sportmagazin főszerkesztője vehette át. 11 hallgató jutalma: további műhelyt vehet fel ingyen a második félévben.

KaszsKornl43Portre SzsziBernadett43ff NagyViktorIrolaposPortre43
Kaszás Kornél, Szászi Bernadett, Nagy Viktor

BakonyiAlmos43Portre GyulaiPter43PortreKalmrCsaba43ff DudsGabriella43ff
Bakonyi Álmos, Gyulai Péter, 
Kalmár Csaba, Dudás Gabriella

Egy hallgatót eltanácsoltak.

„Legalább tíz-tizenöt hallgató került ösztöndíjközelbe. Egy évfolyamban sem volt még ennyi ígéretes egyéniség″ – húzta alá Komlósi Gábor igazgató félévzáró értékelésében.
Nagy szó, ha például csak az első évfolyamra (itt végzett Hajdú B., Faragó, Borbély, Suba, Vécsei...), vagy mondjuk a 15. évfolyamra gondolunk (Novodomszky, Jaksity, Sztancsik, Matuz, Amler, Bereki, Kaldanecker, Ökrös, Privacsek, Szederkényi, Kwaysser).

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés