Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ösztöndíjak

Rég hallott igazgatói elismerés

„Egy évfolyamban sem volt még ennyi ígéretes egyéniség″

Hárman részesültek 100-100 ezer forintos tanulmányi ösztöndíjban a KOS-42. félévzáróján, de pénzjutalmat kapott a KOS-tőzsde győztese, a legérdekesebb vizsgafilm készítője és a legsokoldalúbb egyéniség is. A különdíjat a sulimédia kategóriában a London Eye sportmagazin főszerkesztője vehette át. 11 hallgató jutalma: további műhelyt vehet fel ingyen a második félévben.

KaszsKornl43Portre SzsziBernadett43ff NagyViktorIrolaposPortre43
Kaszás Kornél, Szászi Bernadett, Nagy Viktor

BakonyiAlmos43Portre GyulaiPter43PortreKalmrCsaba43ff DudsGabriella43ff
Bakonyi Álmos, Gyulai Péter, 
Kalmár Csaba, Dudás Gabriella

Egy hallgatót eltanácsoltak.

„Legalább tíz-tizenöt hallgató került ösztöndíjközelbe. Egy évfolyamban sem volt még ennyi ígéretes egyéniség″ – húzta alá Komlósi Gábor igazgató félévzáró értékelésében.
Nagy szó, ha például csak az első évfolyamra (itt végzett Hajdú B., Faragó, Borbély, Suba, Vécsei...), vagy mondjuk a 15. évfolyamra gondolunk (Novodomszky, Jaksity, Sztancsik, Matuz, Amler, Bereki, Kaldanecker, Ökrös, Privacsek, Szederkényi, Kwaysser).

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés