Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ösztöndíjak

Rég hallott igazgatói elismerés

„Egy évfolyamban sem volt még ennyi ígéretes egyéniség″

Hárman részesültek 100-100 ezer forintos tanulmányi ösztöndíjban a KOS-42. félévzáróján, de pénzjutalmat kapott a KOS-tőzsde győztese, a legérdekesebb vizsgafilm készítője és a legsokoldalúbb egyéniség is. A különdíjat a sulimédia kategóriában a London Eye sportmagazin főszerkesztője vehette át. 11 hallgató jutalma: további műhelyt vehet fel ingyen a második félévben.

KaszsKornl43Portre SzsziBernadett43ff NagyViktorIrolaposPortre43
Kaszás Kornél, Szászi Bernadett, Nagy Viktor

BakonyiAlmos43Portre GyulaiPter43PortreKalmrCsaba43ff DudsGabriella43ff
Bakonyi Álmos, Gyulai Péter, 
Kalmár Csaba, Dudás Gabriella

Egy hallgatót eltanácsoltak.

„Legalább tíz-tizenöt hallgató került ösztöndíjközelbe. Egy évfolyamban sem volt még ennyi ígéretes egyéniség″ – húzta alá Komlósi Gábor igazgató félévzáró értékelésében.
Nagy szó, ha például csak az első évfolyamra (itt végzett Hajdú B., Faragó, Borbély, Suba, Vécsei...), vagy mondjuk a 15. évfolyamra gondolunk (Novodomszky, Jaksity, Sztancsik, Matuz, Amler, Bereki, Kaldanecker, Ökrös, Privacsek, Szederkényi, Kwaysser).

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés