Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ösztöndíjak

Rég hallott igazgatói elismerés

„Egy évfolyamban sem volt még ennyi ígéretes egyéniség″

Hárman részesültek 100-100 ezer forintos tanulmányi ösztöndíjban a KOS-42. félévzáróján, de pénzjutalmat kapott a KOS-tőzsde győztese, a legérdekesebb vizsgafilm készítője és a legsokoldalúbb egyéniség is. A különdíjat a sulimédia kategóriában a London Eye sportmagazin főszerkesztője vehette át. 11 hallgató jutalma: további műhelyt vehet fel ingyen a második félévben.

KaszsKornl43Portre SzsziBernadett43ff NagyViktorIrolaposPortre43
Kaszás Kornél, Szászi Bernadett, Nagy Viktor

BakonyiAlmos43Portre GyulaiPter43PortreKalmrCsaba43ff DudsGabriella43ff
Bakonyi Álmos, Gyulai Péter, 
Kalmár Csaba, Dudás Gabriella

Egy hallgatót eltanácsoltak.

„Legalább tíz-tizenöt hallgató került ösztöndíjközelbe. Egy évfolyamban sem volt még ennyi ígéretes egyéniség″ – húzta alá Komlósi Gábor igazgató félévzáró értékelésében.
Nagy szó, ha például csak az első évfolyamra (itt végzett Hajdú B., Faragó, Borbély, Suba, Vécsei...), vagy mondjuk a 15. évfolyamra gondolunk (Novodomszky, Jaksity, Sztancsik, Matuz, Amler, Bereki, Kaldanecker, Ökrös, Privacsek, Szederkényi, Kwaysser).

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés