Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Okos emberek, akik a KOS-ba küldték rokonukat

Ki volt az ismert sportriporter híres édesapja?
FaragoRichardPlakatElottMikroronnal.jpg

„Nemcsak sportriporterként, hanem zenész-csemeteként is ajánlom ezt a koncertet” – mondja a SportTv ismert kommentátora, Faragó Richard (KOS-1.) a november 15-ei Összefogunk! zenei est a KOS-ban készült videóakánlójában.
kostozsdeEzzel kapcsolatos KOS-tőzsdefeladatunk – ki volt Ricsi híres zenész édesapja? – ITT!

Okos ismert emberek, akik a KOS-ba küldték tanulni családtagjukat:

Avar János újságíró, Buza Sándor rádiós szakember, Eifert János fotóművész, Forró Evelyn kormányszóvívő, Friss Róbert lapszerkesztő, Galkó Balázs színész-rendező, Göncz Árpád köztársasági elnök, Huszti Szabolcs válogatott labdarúgó, Iványi Gábor lelkész, Matuz Krisztián sportriporter, 

StandUpStumpfMatuzV43Muosz2011WebStumpf István alkotmánybíró,
V. Kulcsár Ildikó főszerkesztő, Vadász György Kossuth-díjas építész.

Stumpf Kata és Matuz Viktória (KOS-43.)

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés