Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Könyvárus a KOS-ban

Két hónap múlva vizsga...

Megkezdődött vizsgafelkészülés... A kötelező és ajánlott olvasmányok jegyzéke hamarosan ITT, a könyvárus pedig vasárnap, október 17-én fél12-kor érkezik a KOS-ba. A szakkönyvek jelentős részét jókora kedvezménnyel kínálja.
Film-_s_mdiafogalmak_kisszotaraKülönösen ajánljuk mindenki figyelmébe: Film- és médiafogalmak kisszótara – a legtöbb szakkifejezés szerepel benne, ami a vizsgán „előjöhet”.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés