Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Oscar-díjátadás a KOS-ban

Közvetítés élőben, éjszaka!

Közvetítheted a 87. Oscar-gálát a KOS-ban!

Már most érdemes figyelni az első 2015-ös Oscar-promóra, azaz Neil Patrick Harris – az est leendő házigazdája – ITT látható beharangozó videójára. Arra kér mindenkit, hogy nézze meg a díjátadót.

oscar2015BeharangozoKlip

A jelöltek bejelentése január 15-én,
az off-tube közvetítés február 22-én éjszaka, az ABC amerikai tv-társaság élő közvetítésének képével és az aktuális KOS-hallgatók hangjával.

oscar2012-ejszakaelo

Cikk az idegennyelvű (például magyar...) filmek jelöléséről ITT.

OscarMontazs.jpg

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés