Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Péntek este off-tube közvetítés a KOS-ban

Jelentkezz, kérj időpontot!

PrimaPrimissimaLogo2014Szuk

Dec5.jpgVégre nemcsak a sportosok közvetíthetnek rangos eseményt élőben!

Televíziós feladat: páros közvetítés, 20.25-től.

A legrangosabb – de mindenképpen a legmagasabb díjazással járó – magyar kitüntetés ünnepélyes díjátadó gáláját közvetítheted, off-tube. Szó szerint: tubusból. Azaz, a stúdióból, de élőben.

Nézz utána az eseménynek, készülj fel alaposan, kérj időpontot e-mailben vagy telefonon (11 és 17 óra között) a KOS-tól. (Jelentkezhetnek kommentátor-párok, de egyedül is feliratkozol, majd mi keresünk neked kollégát.)

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés