Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Péntek este off-tube közvetítés a KOS-ban

Jelentkezz, kérj időpontot!

PrimaPrimissimaLogo2014Szuk

Dec5.jpgVégre nemcsak a sportosok közvetíthetnek rangos eseményt élőben!

Televíziós feladat: páros közvetítés, 20.25-től.

A legrangosabb – de mindenképpen a legmagasabb díjazással járó – magyar kitüntetés ünnepélyes díjátadó gáláját közvetítheted, off-tube. Szó szerint: tubusból. Azaz, a stúdióból, de élőben.

Nézz utána az eseménynek, készülj fel alaposan, kérj időpontot e-mailben vagy telefonon (11 és 17 óra között) a KOS-tól. (Jelentkezhetnek kommentátor-párok, de egyedül is feliratkozol, majd mi keresünk neked kollégát.)

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés