Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Februári előadóink I.

Jön a „híradó-király”,
a focis-Forma-1-es,
a Playboyos-Nőklapjás,
a sportriporter-legenda
és még...

Minden idők egyik legrangosabb tanárparádéjával kezd a KOS 2014 februárjában. Az első hétvége előadói:

BardosAndras170b

BÁRDOS ANDRÁS, televíziós híradók műsorvezetője (MTV, Satelit Tv, RTL Klub, Tv2, StoryTv), miniszterelnökiviták vezetője, egykori sportriporter, a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektorhelyettese, az Év tanára a KOS-ban (1995).

BobakRobertPortre

BOBÁK RÓBERT, írottsajtós kezdés után a Duna Tv, majd az MTV TeleSport műsorvezetője, a Forma-1-es közvetítések utazó riportere, egykori KOS-hallgató (KOS-23.), majd műhelyvezető.

BusIstvan12PortreWebBUS ISTVÁN, a Nők Lapja publicistája, a Playboy főszerkesztő-helyettese, a Hamu & Gyémánt főszerkesztője, Zsigmond Márta Médiadíjas újságíró, egykori KOS-hallgató (KOS-12.), majd műhelyvezető, aki „cérnakesztyűvel jászik a női lélek húrjain”.

HidasiJuditzsanerHIDASI JUDIT magazinszerkesztő, újságíró, író (4 regény!), publicista, blogíró (+18), akinek Én most egy ideig nem szülökírását több mint 100 ezren (!) megosztották, egykori KOS-hallgató (KOS-18.), majd műhelyvezető, oktatási igazgató.

KGzsaner2013eloredolosWebTukorKOMLÓSI GÁBOR, a Nemzeti Sport újságírója, a Népszava szerkesztője, az MTV szerkesztő-műsorvezetője, a TeleSport főszerkesztő-helyettese, a Klubrádió vezérigazgatója, minisztériumi sajtófőnök, a KOS alapítója és igazgatója, az Év tanára (1999).

TorokLaszloPortreVagottWebTÖRÖK LÁSZLÓ, a rádiós sportriporter-legenda, számos nyári és téli olimpia helyszíni kommentátora, szállóigék elindítója („Ilyen nincs és mégis van!"), rovatvezető, egykori jégsport-főtitkár, vízilabda- és jégkorong.-sajtófőnök, „A töröklaci".

vermeskrisztinaVERMES KRISZTINA, a mindig felszínen maradó riporter, szerkesztő, egyszemélyes stáb, videózsurnaliszta, a Fókusz (RTL Klub) egykori, az Aktív (Tv2) jelenlegi riportere, a tisztességes tévés megtestesítője, egykori KOS-hallgató (KOS-21.).

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés