Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Februári előadóink I.

Jön a „híradó-király”,
a focis-Forma-1-es,
a Playboyos-Nőklapjás,
a sportriporter-legenda
és még...

Minden idők egyik legrangosabb tanárparádéjával kezd a KOS 2014 februárjában. Az első hétvége előadói:

BardosAndras170b

BÁRDOS ANDRÁS, televíziós híradók műsorvezetője (MTV, Satelit Tv, RTL Klub, Tv2, StoryTv), miniszterelnökiviták vezetője, egykori sportriporter, a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektorhelyettese, az Év tanára a KOS-ban (1995).

BobakRobertPortre

BOBÁK RÓBERT, írottsajtós kezdés után a Duna Tv, majd az MTV TeleSport műsorvezetője, a Forma-1-es közvetítések utazó riportere, egykori KOS-hallgató (KOS-23.), majd műhelyvezető.

BusIstvan12PortreWebBUS ISTVÁN, a Nők Lapja publicistája, a Playboy főszerkesztő-helyettese, a Hamu & Gyémánt főszerkesztője, Zsigmond Márta Médiadíjas újságíró, egykori KOS-hallgató (KOS-12.), majd műhelyvezető, aki „cérnakesztyűvel jászik a női lélek húrjain”.

HidasiJuditzsanerHIDASI JUDIT magazinszerkesztő, újságíró, író (4 regény!), publicista, blogíró (+18), akinek Én most egy ideig nem szülökírását több mint 100 ezren (!) megosztották, egykori KOS-hallgató (KOS-18.), majd műhelyvezető, oktatási igazgató.

KGzsaner2013eloredolosWebTukorKOMLÓSI GÁBOR, a Nemzeti Sport újságírója, a Népszava szerkesztője, az MTV szerkesztő-műsorvezetője, a TeleSport főszerkesztő-helyettese, a Klubrádió vezérigazgatója, minisztériumi sajtófőnök, a KOS alapítója és igazgatója, az Év tanára (1999).

TorokLaszloPortreVagottWebTÖRÖK LÁSZLÓ, a rádiós sportriporter-legenda, számos nyári és téli olimpia helyszíni kommentátora, szállóigék elindítója („Ilyen nincs és mégis van!"), rovatvezető, egykori jégsport-főtitkár, vízilabda- és jégkorong.-sajtófőnök, „A töröklaci".

vermeskrisztinaVERMES KRISZTINA, a mindig felszínen maradó riporter, szerkesztő, egyszemélyes stáb, videózsurnaliszta, a Fókusz (RTL Klub) egykori, az Aktív (Tv2) jelenlegi riportere, a tisztességes tévés megtestesítője, egykori KOS-hallgató (KOS-21.).

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés