Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Pontosan érkezz! Jön a protokoll nagyasszonya

Kinek, mikor, melyik zónájába léphetsz be?

GorogIbolyaZonak.jpg

Kit tegezhetek? Ki kinek nyújt kezet? Mikor nem illik mobilozni? És sajtótájékoztatón? Mi a teendő, ha rádjön az ásíthatnék? Hogy' kell szépen ülni? Na és az ülésrend a stúdióban? Viselkedés interjú közben? 

GorogIbolyaHonlapjarol2015

Ugye, nem vagyunk mindennel hajszálpontosan tisztában?! 
Ezért jön minden évben előadni Görög Ibolya, a legismertebb magyar protokollszakértő a KOS-ba. Színesen, sokszor megnevettetve a társaságot, praktikus tanácsokat adva minden leendő médiaszereplő számára.

Legközelebb most vasárnap. PONTOSAN ÉRKEZZ!

A nyelvtanilag hibás beszéd olyan, mint a szájszag.

Görög Ibolya
protokoll-szakértő


GIkonyv2mini  GIkonyv1mini  GorogIbolyaTanacsoskonyv

    GorogIbolyaViselkedesKonyv         GorogIbolyaWellnessKonyv

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés