Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Pontosan érkezz! Jön a protokoll nagyasszonya

Kinek, mikor, melyik zónájába léphetsz be?

GorogIbolyaZonak.jpg

Kit tegezhetek? Ki kinek nyújt kezet? Mikor nem illik mobilozni? És sajtótájékoztatón? Mi a teendő, ha rádjön az ásíthatnék? Hogy' kell szépen ülni? Na és az ülésrend a stúdióban? Viselkedés interjú közben? 

GorogIbolyaHonlapjarol2015

Ugye, nem vagyunk mindennel hajszálpontosan tisztában?! 
Ezért jön minden évben előadni Görög Ibolya, a legismertebb magyar protokollszakértő a KOS-ba. Színesen, sokszor megnevettetve a társaságot, praktikus tanácsokat adva minden leendő médiaszereplő számára.

Legközelebb most vasárnap. PONTOSAN ÉRKEZZ!

A nyelvtanilag hibás beszéd olyan, mint a szájszag.

Görög Ibolya
protokoll-szakértő


GIkonyv2mini  GIkonyv1mini  GorogIbolyaTanacsoskonyv

    GorogIbolyaViselkedesKonyv         GorogIbolyaWellnessKonyv

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés