Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Igazi BL-műsor a KOS-stúdióban

Profik, nem mezitlábasak!

„Tisztára, mint az igazi tévében...″ – kiáltott fel egy kezdő KOS-os, meglátva, milyen valódi és virtuális stúdiót rendeztek be a vizsgázó sportriporter-hallgatók a BL-műsorra.
A többórás, éjszakába nyúló adásokban volt sztárvendég és szakértő, élő kapcsolás és forgatott anyag, archív összeállítás és reklám, tévés és rádiós közvetítés, élő interjúk.

2012 áprilisában bátran elmondhattuk a KOS-43-asokról és 44-esekről: nem mezitlábasak...

StudioFociBL2012NagyViktor43RontoBorisz43Adásban Nagy Viktor és Rontó Borisz,
a stúdióbejárat előtt várakozó váltótársak
FociBLelottMezitlab

StudioFociBL2012NagyViktor43SzarkaAndras43SzedlakZita43FoglBalazs StudioFociBL2012KOS4344GyoriKristof43Szarka43PeturAndras
Nagy Viktornak, Szarka Andrásnak és Szedmák Zitának Fogl Balázs adásrendező-képzésvezető magyaráz,
Győri Kristóf ésSzarka András egyelőre még nem figyel a SportTv-s, Magyar Rádiós sztárvendégre, Petur András tanár úrra 

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés