Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Igazi BL-műsor a KOS-stúdióban

Profik, nem mezitlábasak!

„Tisztára, mint az igazi tévében...″ – kiáltott fel egy kezdő KOS-os, meglátva, milyen valódi és virtuális stúdiót rendeztek be a vizsgázó sportriporter-hallgatók a BL-műsorra.
A többórás, éjszakába nyúló adásokban volt sztárvendég és szakértő, élő kapcsolás és forgatott anyag, archív összeállítás és reklám, tévés és rádiós közvetítés, élő interjúk.

2012 áprilisában bátran elmondhattuk a KOS-43-asokról és 44-esekről: nem mezitlábasak...

StudioFociBL2012NagyViktor43RontoBorisz43Adásban Nagy Viktor és Rontó Borisz,
a stúdióbejárat előtt várakozó váltótársak
FociBLelottMezitlab

StudioFociBL2012NagyViktor43SzarkaAndras43SzedlakZita43FoglBalazs StudioFociBL2012KOS4344GyoriKristof43Szarka43PeturAndras
Nagy Viktornak, Szarka Andrásnak és Szedmák Zitának Fogl Balázs adásrendező-képzésvezető magyaráz,
Győri Kristóf ésSzarka András egyelőre még nem figyel a SportTv-s, Magyar Rádiós sztárvendégre, Petur András tanár úrra 

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés