Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kossuth-díjas operatőr,
népszerű színész-rendező,
Playboy-szerkesztő,
köztévés intendáns 

filmvetitogepII. Kos Elsőfilmes FEsztivál (KEFE) döntőjére elfogadta a Józsa Gábor (KOS-45.) vezette szervezők meghívását Ráday Mihály Kossuth-díjas operatőr (Unokáink sem fogják látni,Keménykalap és krumpliorr), R. Kárpáti Péter, a népszerű (nemcsak)sorozat-színész-rendező (Barátok közt), Bus István (KOS-12.) Zsigmond Márta-díjas újságíró, (Nők Lapja, Playboy, Éva magazin, JOY) és Bakonyi Péter (KOS-22.), a DunaTv intendánsa.

RadayMihalyzsaner RKarpatiPeterLapos BusiCikk BakonyiPeter

PRE-KOScsapoVagott2013Mini

A PRE-KOS (ingyenes nyílt hétvége) résztvevőire is számítunk: szavazatikkal döntően befolyásolhatják, hogy ki nyeri a közönségdíjat.

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés