Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kossuth-díjas operatőr,
népszerű színész-rendező,
Playboy-szerkesztő,
köztévés intendáns 

filmvetitogepII. Kos Elsőfilmes FEsztivál (KEFE) döntőjére elfogadta a Józsa Gábor (KOS-45.) vezette szervezők meghívását Ráday Mihály Kossuth-díjas operatőr (Unokáink sem fogják látni,Keménykalap és krumpliorr), R. Kárpáti Péter, a népszerű (nemcsak)sorozat-színész-rendező (Barátok közt), Bus István (KOS-12.) Zsigmond Márta-díjas újságíró, (Nők Lapja, Playboy, Éva magazin, JOY) és Bakonyi Péter (KOS-22.), a DunaTv intendánsa.

RadayMihalyzsaner RKarpatiPeterLapos BusiCikk BakonyiPeter

PRE-KOScsapoVagott2013Mini

A PRE-KOS (ingyenes nyílt hétvége) résztvevőire is számítunk: szavazatikkal döntően befolyásolhatják, hogy ki nyeri a közönségdíjat.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés