Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kossuth-díjas operatőr,
népszerű színész-rendező,
Playboy-szerkesztő,
köztévés intendáns 

filmvetitogepII. Kos Elsőfilmes FEsztivál (KEFE) döntőjére elfogadta a Józsa Gábor (KOS-45.) vezette szervezők meghívását Ráday Mihály Kossuth-díjas operatőr (Unokáink sem fogják látni,Keménykalap és krumpliorr), R. Kárpáti Péter, a népszerű (nemcsak)sorozat-színész-rendező (Barátok közt), Bus István (KOS-12.) Zsigmond Márta-díjas újságíró, (Nők Lapja, Playboy, Éva magazin, JOY) és Bakonyi Péter (KOS-22.), a DunaTv intendánsa.

RadayMihalyzsaner RKarpatiPeterLapos BusiCikk BakonyiPeter

PRE-KOScsapoVagott2013Mini

A PRE-KOS (ingyenes nyílt hétvége) résztvevőire is számítunk: szavazatikkal döntően befolyásolhatják, hogy ki nyeri a közönségdíjat.

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés