Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kossuth-díjas operatőr,
népszerű színész-rendező,
Playboy-szerkesztő,
köztévés intendáns 

filmvetitogepII. Kos Elsőfilmes FEsztivál (KEFE) döntőjére elfogadta a Józsa Gábor (KOS-45.) vezette szervezők meghívását Ráday Mihály Kossuth-díjas operatőr (Unokáink sem fogják látni,Keménykalap és krumpliorr), R. Kárpáti Péter, a népszerű (nemcsak)sorozat-színész-rendező (Barátok közt), Bus István (KOS-12.) Zsigmond Márta-díjas újságíró, (Nők Lapja, Playboy, Éva magazin, JOY) és Bakonyi Péter (KOS-22.), a DunaTv intendánsa.

RadayMihalyzsaner RKarpatiPeterLapos BusiCikk BakonyiPeter

PRE-KOScsapoVagott2013Mini

A PRE-KOS (ingyenes nyílt hétvége) résztvevőire is számítunk: szavazatikkal döntően befolyásolhatják, hogy ki nyeri a közönségdíjat.

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés