Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Régi-új tanáraink 2012-ben: Harle Tamás, Novodomszky Éva

Három magával ragadó
„kedves őrült”

HarleOrattartKicsiHarleTamasPortreHa látnak egy sármos férfit az asztalon állva tanítani a KOS-ban, az szinte bizonyosan Harle Tamás – újságíró, író, könyvkiadó-igazgató, tévés műsorvezető és producer –, aki már 1994-ben az Év műhelytanára volt, aki generációknak tanított meg mindent az írottsajtóról, aki 2012-ben óraadóként tér vissza...

NovodomszkyOra2010DHKOS40VagottNovodomszkyEva.NagyHa látnak egy ismert arcot az asztalon ülve, mesélve tanítani a KOS-ban, az szinte bizonyosan Novodomszky Éva – bő egy évtizeden át az MTV „híradós arca”, ma már beszélgetős műsorok háziasszonya (Teadélután, Ma reggel), címlap-kiálynő, Kovácsi-díjas újságíró –, aki volt már nálunk ösztöndíjas diák (1998), az Év műhelytanára (2006) és a felvételi kamerapróbák állandó értékelője, s 2012-ben műsorvezetői műhelyt visz volt iskolájában... (KOS-hallgatók címlapon ITT!)

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
Keresés