Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Rendhagyó KOS-óra, már a 2. napon

Fradi-hírek, első kézből

Február 7-én indul a tanév, s ugyanaznap este térnek vissza törökországi túrájukról, edzőtáborozásukról a ferencvárosi labdarúgók.

SportklubFradi-tv2014

NemethKornel31ujFebruár 8-án délelőtt pedig Németh Kornél (KOS-31.), a Sportklub kommentátora, a csatornán nemrég indult Fradi Tv főszerkesztője első kézből osztja meg friss élményeit a csapattal töltött bő egy hétről. Előadása címe:

Sportolókkal a hatodik határon túl
és három lépésen belül
(riportfilm-készítés)

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés