Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Rendhagyó KOS-óra, már a 2. napon

Fradi-hírek, első kézből

Február 7-én indul a tanév, s ugyanaznap este térnek vissza törökországi túrájukról, edzőtáborozásukról a ferencvárosi labdarúgók.

SportklubFradi-tv2014

NemethKornel31ujFebruár 8-án délelőtt pedig Németh Kornél (KOS-31.), a Sportklub kommentátora, a csatornán nemrég indult Fradi Tv főszerkesztője első kézből osztja meg friss élményeit a csapattal töltött bő egy hétről. Előadása címe:

Sportolókkal a hatodik határon túl
és három lépésen belül
(riportfilm-készítés)

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés