Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Farsang, exkososok szervezésében

A jelenlegi KOS-hallgatók – és a KOS-vezérkar – nem kis meglepetésére lelkes agitátorok toboroztak az iskolában, farsangi bálra.

FarsangVagott


Mucsi Dorina (KOS-41.) szellemes meghívója a KOS-tanároknak


Kedves KOS-tanárok! 

FarsangiCsoport2011Az eredeti tervek alapján minden valaha volt KOS-tanárt megleptünk volna egy kéthetes all-inclusive álomutazással a riói karneválra!
Sajnos, az összegyűlt pénzt elköltöttem a Karácsony utáni leértékeléseken, ezért más megoldást kellett kitalálnunk, de ugye nincs harag?
És egyébként is, ki mondta, hogy egy frenetikus farsanghoz nem elég a Corvin Plázáig eljutni? :-)
Február 18-án (szombat) este 8 órától a Trinakria Ristorante e Pizzeriába várunk mindenkit sok szeretettel, a legfelső szinti Trinakria Étterembe, ami erre az estére, sőt éjszakára CSAK a miénk!

És, hogy mi várható még?
- méltán népszerű karaoke és zene és bona ! :)
- italakciók (magyarán kedvezményes szénsavmentes ásványvíz vásárlási lehetőség... többek között:D)
- partyfotós (hogy megörökítsük a legszebb pillanatokat)
- és persze jelmezforgatag
Jelmez-választásnál azonban illik megfontolni a következő idézetet: „Egy szép maszk sokkal többet árul el a gazdájáról, mint maga az arca" /Oscar Wilde/

A meghívó végére a „fekete leves" :
Annak érdekében, hogy a buli tényleg úgy sikerüljön, ahogy azt szeretnénk, arra kérünk Titeket, hogy a résztvevők 500 Ft-tal járuljanak hozzá a party létrejöttéhez! :) (legkésőbb belépéskor :))

Köszönettel,
a szervezők
/akik véletlenül sem azonosak a KOS szervezőivel/

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés