Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Farsang, exkososok szervezésében

A jelenlegi KOS-hallgatók – és a KOS-vezérkar – nem kis meglepetésére lelkes agitátorok toboroztak az iskolában, farsangi bálra.

FarsangVagott


Mucsi Dorina (KOS-41.) szellemes meghívója a KOS-tanároknak


Kedves KOS-tanárok! 

FarsangiCsoport2011Az eredeti tervek alapján minden valaha volt KOS-tanárt megleptünk volna egy kéthetes all-inclusive álomutazással a riói karneválra!
Sajnos, az összegyűlt pénzt elköltöttem a Karácsony utáni leértékeléseken, ezért más megoldást kellett kitalálnunk, de ugye nincs harag?
És egyébként is, ki mondta, hogy egy frenetikus farsanghoz nem elég a Corvin Plázáig eljutni? :-)
Február 18-án (szombat) este 8 órától a Trinakria Ristorante e Pizzeriába várunk mindenkit sok szeretettel, a legfelső szinti Trinakria Étterembe, ami erre az estére, sőt éjszakára CSAK a miénk!

És, hogy mi várható még?
- méltán népszerű karaoke és zene és bona ! :)
- italakciók (magyarán kedvezményes szénsavmentes ásványvíz vásárlási lehetőség... többek között:D)
- partyfotós (hogy megörökítsük a legszebb pillanatokat)
- és persze jelmezforgatag
Jelmez-választásnál azonban illik megfontolni a következő idézetet: „Egy szép maszk sokkal többet árul el a gazdájáról, mint maga az arca" /Oscar Wilde/

A meghívó végére a „fekete leves" :
Annak érdekében, hogy a buli tényleg úgy sikerüljön, ahogy azt szeretnénk, arra kérünk Titeket, hogy a résztvevők 500 Ft-tal járuljanak hozzá a party létrejöttéhez! :) (legkésőbb belépéskor :))

Köszönettel,
a szervezők
/akik véletlenül sem azonosak a KOS szervezőivel/

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés