Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Rossz hírek rovata

Média-elhagyók

SmleyMorcosA KOS szeret „hangoskodni″ egykori diákjai sikereivel – szerencsére, rengeteg ilyen akad: már több mint ezer exhallgató kapott munkát a médiában.

De az is előfordul, hogy valaki otthagyja a médiát (bár korántsem biztos, hogy véglegesen). Úgy tisztességes, ha ezeket az eseteket sem titkoljuk el.
2012 júniusától rovatot nyitunk a felmondásoknak, kirúgásoknak, közös megegyezéses távozásoknak, pályamódosításoknak, azaz a bármilyen okból történt állásvesztéseknek.

Az RTL Klubtól a közmédiához került 2012-től a Forma-1 közvetítési joga. Az MTVA a legtöbb munkatársat (köztük több egykori KOS-hallgatót) átvette, stábját kiegészítette néhány új munkatárssal (köztük szintén több KOS-ossal, a kommentátor Mezei Dánieltől a felelős szerkesztő Réz Gáboron át a szerkesztő Simon Istvánig), Czollner Gyula (KOS-9.) riporteri munkájára azonban – szemben a korábbi ígéretekkel – nem tart igényt.

Közös megegyezéssel távozott állásából Novák András (KOS-15.), az RTL Klub híradójának munkatársa. (Index.hu, 2012.06.14.)

2012. június 29-ével megszűnt a Ferencváros, valamint Féderer Andrea (KOS-21.), korábbi kommunikációs igazgató munkaviszonya. (fradi.hu)

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés