Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Rossz hírek rovata

Média-elhagyók

SmleyMorcosA KOS szeret „hangoskodni″ egykori diákjai sikereivel – szerencsére, rengeteg ilyen akad: már több mint ezer exhallgató kapott munkát a médiában.

De az is előfordul, hogy valaki otthagyja a médiát (bár korántsem biztos, hogy véglegesen). Úgy tisztességes, ha ezeket az eseteket sem titkoljuk el.
2012 júniusától rovatot nyitunk a felmondásoknak, kirúgásoknak, közös megegyezéses távozásoknak, pályamódosításoknak, azaz a bármilyen okból történt állásvesztéseknek.

Az RTL Klubtól a közmédiához került 2012-től a Forma-1 közvetítési joga. Az MTVA a legtöbb munkatársat (köztük több egykori KOS-hallgatót) átvette, stábját kiegészítette néhány új munkatárssal (köztük szintén több KOS-ossal, a kommentátor Mezei Dánieltől a felelős szerkesztő Réz Gáboron át a szerkesztő Simon Istvánig), Czollner Gyula (KOS-9.) riporteri munkájára azonban – szemben a korábbi ígéretekkel – nem tart igényt.

Közös megegyezéssel távozott állásából Novák András (KOS-15.), az RTL Klub híradójának munkatársa. (Index.hu, 2012.06.14.)

2012. június 29-ével megszűnt a Ferencváros, valamint Féderer Andrea (KOS-21.), korábbi kommunikációs igazgató munkaviszonya. (fradi.hu)

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés