Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Sigulinszki Laura (KOS-42.) az RTL Klub II-n

Több mint 10 perces riporttal kezdett,

Forró nyomon
SigulinszkiLaura42RTLII2013.jpg

SigulinszkiLauraPortre2011rtl2A kezdetektől önmagát kereső, ForroNyomonLogomár sokféle mű-fajjal próbálkozó Sigulinszki Laura (KOS-42.) az RTL II-n talált magára: 2013 decemberében ment le első önálló riportfilmje Máté Krisztina Forró nyomon! magazinjában. Rögtön bő 10 perces, rázós témával kezdett: diszkrimináció-e, ha a nőket ingyen engedik be az éjszakai szórakozóhelyekre?!

Magasan kezdte, jól sikerült.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés