Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Sigulinszki Laura (KOS-42.) az RTL Klub II-n

Több mint 10 perces riporttal kezdett,

Forró nyomon
SigulinszkiLaura42RTLII2013.jpg

SigulinszkiLauraPortre2011rtl2A kezdetektől önmagát kereső, ForroNyomonLogomár sokféle mű-fajjal próbálkozó Sigulinszki Laura (KOS-42.) az RTL II-n talált magára: 2013 decemberében ment le első önálló riportfilmje Máté Krisztina Forró nyomon! magazinjában. Rögtön bő 10 perces, rázós témával kezdett: diszkrimináció-e, ha a nőket ingyen engedik be az éjszakai szórakozóhelyekre?!

Magasan kezdte, jól sikerült.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés