Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Somogyi Dia (KOS-9.) a Nők Lapja címlapján

Újból babát vár
a KOS-os házaspár

Somogyi Dia (KOS-9.), a TeleSport műsorvezetőnője nem először szerepel az újságok címlapján. Sőt, kismamaként is volt már az első oldalon...
SomogyiSztancsikEskuvo2Most abból az alkalomból (is) nyilatkozik háromoldalas interjúban a Nők Lapjában, hogy már második gyermeküket várják férjével, Sztancsik Tamással (KOS-15.), a magyar labdarúgó-válogatott sajtófőnökével.

SomogyiDiaNokLapjaBabatvar2012novCimlapWeb

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés