Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Sportosoknak: a szokásosnál is több közvetítés

Foci, Forma-1, kézilabda és még...

Hajdú B., Faragó, Matuz, Méhes, Petrovics-Mérei Andrea, Szántó és Szujóutódai – KOS-46-os és 47-es sportriporter-jelölteink – a szokásosnál is többet közvetítenek. A PRE-KOS-t nem számítva is volt már az ősszel off-tube foci- és Forma-1-es kommentálásuk, az Újpest FC–Győri ETO élvonalbeli labdarúgó-mérkőzést pedig a helyszínen közvetíthették, élőben. Nem is akármilyen helyről...

FociHK2013majusUjpest-HaladasKOS-45-46

De még a szünetre is jut meccs: október 26-27-én kézilabda BL, ráadásul egy-egy (összesen 40!) élvonalbeli játékvezetőt is kapnak szakkommentátornak.

S mi vár még rájuk novemberben?!

SportosainkFotoFelirat2013aug

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés