Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Sportosoknak: a szokásosnál is több közvetítés

Foci, Forma-1, kézilabda és még...

Hajdú B., Faragó, Matuz, Méhes, Petrovics-Mérei Andrea, Szántó és Szujóutódai – KOS-46-os és 47-es sportriporter-jelölteink – a szokásosnál is többet közvetítenek. A PRE-KOS-t nem számítva is volt már az ősszel off-tube foci- és Forma-1-es kommentálásuk, az Újpest FC–Győri ETO élvonalbeli labdarúgó-mérkőzést pedig a helyszínen közvetíthették, élőben. Nem is akármilyen helyről...

FociHK2013majusUjpest-HaladasKOS-45-46

De még a szünetre is jut meccs: október 26-27-én kézilabda BL, ráadásul egy-egy (összesen 40!) élvonalbeli játékvezetőt is kapnak szakkommentátornak.

S mi vár még rájuk novemberben?!

SportosainkFotoFelirat2013aug

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés