Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vizsga-felkészüléshez

focistamikrofonnalEmlékeztető, (nemcsak) végzős sportosoknak!

1. A Sport- és olimpia-történet vizsgatárgy felkészítői előadásainak rögzített anyagait (pl. PowerPoint) még az idén kérjük eljuttatni a KOS-irodába ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ), hogy körbeküldhessük: mindenki készülhessen belőle a januári vizsgára!

SeresJudit48PortreWebVargaAkos48ff2. Az időtúllépések miatt januárra halasztott utolsó két beszámolót – Seres Judit, illetve Varga Ákos (mindkettő KOS-48.) kiselőadását – január 10-én, szombaton, 14 órától pótoljuk a Mikszáth teremben.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés