Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vizsga-felkészüléshez

focistamikrofonnalEmlékeztető, (nemcsak) végzős sportosoknak!

1. A Sport- és olimpia-történet vizsgatárgy felkészítői előadásainak rögzített anyagait (pl. PowerPoint) még az idén kérjük eljuttatni a KOS-irodába ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ), hogy körbeküldhessük: mindenki készülhessen belőle a januári vizsgára!

SeresJudit48PortreWebVargaAkos48ff2. Az időtúllépések miatt januárra halasztott utolsó két beszámolót – Seres Judit, illetve Varga Ákos (mindkettő KOS-48.) kiselőadását – január 10-én, szombaton, 14 órától pótoljuk a Mikszáth teremben.

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés