Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vizsga-felkészüléshez

focistamikrofonnalEmlékeztető, (nemcsak) végzős sportosoknak!

1. A Sport- és olimpia-történet vizsgatárgy felkészítői előadásainak rögzített anyagait (pl. PowerPoint) még az idén kérjük eljuttatni a KOS-irodába ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ), hogy körbeküldhessük: mindenki készülhessen belőle a januári vizsgára!

SeresJudit48PortreWebVargaAkos48ff2. Az időtúllépések miatt januárra halasztott utolsó két beszámolót – Seres Judit, illetve Varga Ákos (mindkettő KOS-48.) kiselőadását – január 10-én, szombaton, 14 órától pótoljuk a Mikszáth teremben.

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés