Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Stílustan, szombaton (2017. március 4.)

Szerencsére hagyták poénkodni...

HortiGaborParnaPortre

Már lassan egy évtizede komolykodott a sportmédiában, amikor szerencséjére jófülű főnöke felfedezte, hogy a felvételek előtt milyen jól poénkodik.
Hagyták.
Adásban is ment neki. Sőt! Új stílust hozott a hazai sportkommentálásba, saját rajongói klubja van, imádják és bírálják. Futtatják és kirúgják.

HortiGaborPortreFTCferde2014A hétvége egyik előadója: Horti Gábor (egykor KOS-11., majd MTV TeleSport, majd Tv2, majd Sportklub, jelenleg HírTv).

  • Több mint tíz éve sikeres laza korszaka elején hatalmas banános dobozban hordta magával a közvetítésekre az összegyűjtött poénokat, megtépázott szóvirágokat, újratöltött paneleket, kis cetliken.
  • Nála a skúló = labda, a fix cserebogár = állandó cserejátékos, a sípszájú = bíró, a nőihölgy: nem túl szép nő, a BRM = belerúgok mindenkibe, a HVG = hát végre gól!
  • Amikor úgy érezte, túl messzire ment, a következő adásba meghívta sértegetős (?) poénjai aktuális alanyát, aki el is fogadta a meghívást. De ebből is ő jött ki jobban.
  • Különlegessége, saját arcossága egyben a keresztje is. Erre akkor jött rá, amikor kirúgták.
  • Nem utasítaná vissza, ha felkérnék: komolyan közvetítsen válogatott meccset, világbajnokságot…

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés