Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Stúdióóra

Visszaszámlálás indul!

studioora04A következő oktatási hétvégétől a televíziós gyakorlatok és a műhelyfoglalkozások állandó segítője lesz egy stúdióóra. Egyedüli példány, csak a KOS-nak készült, speciálisan kifejlesztett változat. Ezentúl tehát a jelszó: „Felvétel - óra indul!”

Kávét (még) nem főz, nem is kakukkol, az időd lejártát viszont villogással jelzi. Irányítható a stúdióból és a vezérlőből is. Készítője: Eördögh Balázs, a TUDOK 2010 Országos Diákkonferencia különdíjasa.
Az óra főpróbája február 12-én szombaton (KOS-41.: Kedvenc médiasztár bemutatása) és 13-án vasárnap (KOS-42.: Kedvenc tárgy bemutatása). A „műsoridő” ettől kezdve adott!

 studioora01 studioora07

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés