Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Stúdióóra

Visszaszámlálás indul!

studioora04A következő oktatási hétvégétől a televíziós gyakorlatok és a műhelyfoglalkozások állandó segítője lesz egy stúdióóra. Egyedüli példány, csak a KOS-nak készült, speciálisan kifejlesztett változat. Ezentúl tehát a jelszó: „Felvétel - óra indul!”

Kávét (még) nem főz, nem is kakukkol, az időd lejártát viszont villogással jelzi. Irányítható a stúdióból és a vezérlőből is. Készítője: Eördögh Balázs, a TUDOK 2010 Országos Diákkonferencia különdíjasa.
Az óra főpróbája február 12-én szombaton (KOS-41.: Kedvenc médiasztár bemutatása) és 13-án vasárnap (KOS-42.: Kedvenc tárgy bemutatása). A „műsoridő” ettől kezdve adott!

 studioora01 studioora07

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés