Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Stúdióóra

Visszaszámlálás indul!

studioora04A következő oktatási hétvégétől a televíziós gyakorlatok és a műhelyfoglalkozások állandó segítője lesz egy stúdióóra. Egyedüli példány, csak a KOS-nak készült, speciálisan kifejlesztett változat. Ezentúl tehát a jelszó: „Felvétel - óra indul!”

Kávét (még) nem főz, nem is kakukkol, az időd lejártát viszont villogással jelzi. Irányítható a stúdióból és a vezérlőből is. Készítője: Eördögh Balázs, a TUDOK 2010 Országos Diákkonferencia különdíjasa.
Az óra főpróbája február 12-én szombaton (KOS-41.: Kedvenc médiasztár bemutatása) és 13-án vasárnap (KOS-42.: Kedvenc tárgy bemutatása). A „műsoridő” ettől kezdve adott!

 studioora01 studioora07

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés