Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Stúdióóra

Visszaszámlálás indul!

studioora04A következő oktatási hétvégétől a televíziós gyakorlatok és a műhelyfoglalkozások állandó segítője lesz egy stúdióóra. Egyedüli példány, csak a KOS-nak készült, speciálisan kifejlesztett változat. Ezentúl tehát a jelszó: „Felvétel - óra indul!”

Kávét (még) nem főz, nem is kakukkol, az időd lejártát viszont villogással jelzi. Irányítható a stúdióból és a vezérlőből is. Készítője: Eördögh Balázs, a TUDOK 2010 Országos Diákkonferencia különdíjasa.
Az óra főpróbája február 12-én szombaton (KOS-41.: Kedvenc médiasztár bemutatása) és 13-án vasárnap (KOS-42.: Kedvenc tárgy bemutatása). A „műsoridő” ettől kezdve adott!

 studioora01 studioora07

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés