Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szabó László: médiacsúcson

A fideszes Szabó László (KOS-3.) a csúcs-médiaszervezet kommunikációs igazgatója

SzaboLaszloAnnoSzaboLaszloBlogkepFebruárban még „csak″ mint az MTV-t, a Duna Tv-t, a Magyar Rádiót és az MTI-t tömörítő Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tanácsadója nyilatkozott, a 2011 március 15-ei ünnepségeket azonban már a csúcs-médiaszervezet kommunikációs igazgatójaként harangozta be.

Dr. Szabó László volt diszkós, sportriporter-jelölt, repülőgép-mérnök hallgató, a Hallgatói Önkormányzat (HÖKOSZ) országos elnöke, helyettes-államtitkár, Fidesz-kampányfőnök-helyettes, az MTV munkatársa, majd később a köztelevízió közalapítványának kuratóriumi tagja, tanár, adjunktus, üzletember, a Hungária Televízió Közalapítvány Elnökségének tagja.

Mostani megbizatása vetekszik a korábbiak többségével. 

SzaboLaszlo2008 SzaboLaszlodrCIVIL

SzaboLaszloHOKOSZParlament

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés