Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szabó László: médiacsúcson

A fideszes Szabó László (KOS-3.) a csúcs-médiaszervezet kommunikációs igazgatója

SzaboLaszloAnnoSzaboLaszloBlogkepFebruárban még „csak″ mint az MTV-t, a Duna Tv-t, a Magyar Rádiót és az MTI-t tömörítő Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tanácsadója nyilatkozott, a 2011 március 15-ei ünnepségeket azonban már a csúcs-médiaszervezet kommunikációs igazgatójaként harangozta be.

Dr. Szabó László volt diszkós, sportriporter-jelölt, repülőgép-mérnök hallgató, a Hallgatói Önkormányzat (HÖKOSZ) országos elnöke, helyettes-államtitkár, Fidesz-kampányfőnök-helyettes, az MTV munkatársa, majd később a köztelevízió közalapítványának kuratóriumi tagja, tanár, adjunktus, üzletember, a Hungária Televízió Közalapítvány Elnökségének tagja.

Mostani megbizatása vetekszik a korábbiak többségével. 

SzaboLaszlo2008 SzaboLaszlodrCIVIL

SzaboLaszloHOKOSZParlament

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés