Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szeptemberben is sztárparádé a KOS-katedrán

Már az elején jön

A SAPKÁS,

A POÉNGYÁROS,
AZ „ASZTALOS”,
A „BALTÁS” 
ÉS...

TrutyiMutat

VUJITY TVRTKÓRÓL
nehéz újat mondani (talán elég is annyi, hogy ő is jön szeptemberben órát tartani), de az aligha közismert, hogy ő leplezte le az első KOS-csalót, az iskolánkba soha nem járt „kollégát”, aki egy hamisított KOS-bizonyítvánnyal adta ki magát újságírónak.
Ne felejtsük el erről is kérdezni!

EgriViktor2012Kesztyuben

EGRI VIKTOR sziporkáit néhányan „szintetikus humornak” tartják, mások poéngyárosnak hívják a 3 olimpiáról, 2 foci vb-ről és 2 Eb-ről közvetítő sportriportert. De akik a KOS-ból ismerik „2012 műhelytanárát”, azt is tudják, hogy segítőkész, következetes és jó pedagógus.
Ja, és Beckhamnek beszólt („Nem Beckham fejelt, az biztos, mert nem így állna a haja”), de hallgatóival kesztyűs kézzel bánik...

HarleOrattartKicsiHARLE TAMÁS volt már matróz és tanító is, de a legjobban írni, könyvet kiadni és KOS-órát tartani szeret. Olykor az asztal tetején. Lelkesedése csak azért nem határtalan, mert néha a lepedőnyi műfajelméleti ábrákon magyarázva sem ér mondandója végére. Szerencsére, ami az előadásaiból kimarad, azt páratlan újságírói tankönyvében elolvashatjuk.

MuranyiAndrasBaltaval2012tavaszMuhelywebMURÁNYI ANDRÁS, a Népszabadság tv-kritikusa, a Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettese évről-évre a legtöbb jelölést kapja a hallgatóktól a „ki a legjobb műhelytanár?”-szavazáson (idén ősszel is indul csoportja!). Tavaly egy feldíszített baltával ajándékozták meg diákjai, hogy faragja csak tovább őket...

(Folyt. köv.)

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés