Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szeptemberben is sztárparádé a KOS-katedrán

Már az elején jön

A SAPKÁS,

A POÉNGYÁROS,
AZ „ASZTALOS”,
A „BALTÁS” 
ÉS...

TrutyiMutat

VUJITY TVRTKÓRÓL
nehéz újat mondani (talán elég is annyi, hogy ő is jön szeptemberben órát tartani), de az aligha közismert, hogy ő leplezte le az első KOS-csalót, az iskolánkba soha nem járt „kollégát”, aki egy hamisított KOS-bizonyítvánnyal adta ki magát újságírónak.
Ne felejtsük el erről is kérdezni!

EgriViktor2012Kesztyuben

EGRI VIKTOR sziporkáit néhányan „szintetikus humornak” tartják, mások poéngyárosnak hívják a 3 olimpiáról, 2 foci vb-ről és 2 Eb-ről közvetítő sportriportert. De akik a KOS-ból ismerik „2012 műhelytanárát”, azt is tudják, hogy segítőkész, következetes és jó pedagógus.
Ja, és Beckhamnek beszólt („Nem Beckham fejelt, az biztos, mert nem így állna a haja”), de hallgatóival kesztyűs kézzel bánik...

HarleOrattartKicsiHARLE TAMÁS volt már matróz és tanító is, de a legjobban írni, könyvet kiadni és KOS-órát tartani szeret. Olykor az asztal tetején. Lelkesedése csak azért nem határtalan, mert néha a lepedőnyi műfajelméleti ábrákon magyarázva sem ér mondandója végére. Szerencsére, ami az előadásaiból kimarad, azt páratlan újságírói tankönyvében elolvashatjuk.

MuranyiAndrasBaltaval2012tavaszMuhelywebMURÁNYI ANDRÁS, a Népszabadság tv-kritikusa, a Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettese évről-évre a legtöbb jelölést kapja a hallgatóktól a „ki a legjobb műhelytanár?”-szavazáson (idén ősszel is indul csoportja!). Tavaly egy feldíszített baltával ajándékozták meg diákjai, hogy faragja csak tovább őket...

(Folyt. köv.)

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés