Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Őszinte szó

Az nb1.hu KOS-osai
és 
Horti Gábor 
(egyelőre) állás nélkül

A KOS-sikerek rengeteg híre mellett néha muszáj kinyitni a KOS-balsikerek rovatot is.

HortiGabor_arc

nb1hu2012.jpgDe egyáltalán nem biztos, hogy néhány állás nélkül maradt exhallgatónk vagy tanárunk saját hibájából került ebbe a (nagy valószínűséggel ideiglenes) helyzetbe.
Mint 2015 márciusának legvégén az nb1.hu-nál dolgozott egykori diákjaink és a volt sportklubos Horti Gábor (KOS-11.), továbbá az Esti Hírlap néhány munkatársa. 


Pajor-GyulaiLaszloSzukDrámai hangú szerkesztőségi cikket tett közzé az nb1.hu. Pajor-Gyulai László főszerkesztő búcsúzik az olvasóktól.

Tulajdonosunk, a Quaestor gondjai miatt sejtettük, hogy ez a nap is felvirrad, de nagyon nehezen akartunk beletörődni. Tegnap délután már tudtuk, vége, az oldal április 1-től – micsoda gonosz tréfa a sorstól! – nem működik tovább, de mi dolgoztunk addig a pillanatig, amíg át nem vettük a felmondó leveleket.


HortiGaborParnaPortreFigyeljetek!!! Bakker címlapsztori vagyok az NSO.hu-n!!! smile hangulatjel 

Mourinho, Xavi, Dárdai Pál és a Zöld Sas mellett címlapon! 
Ezt is megéltem!!! 
De most akkor komolyan! Azt hiszem eljött az idő, hogy itt is elbúcsúzzak azoktól, akik kedveltek. Szóval közösen úgy döntöttünk, hogy nincs tovább együtt. Köszönöm a lehetőséget, hogy 9 évig itt dolgozhattam, a nézőkben hangulatot kelthettem, meg minden! Szép volt, sokáig emlékezni fogok erre az időre! smile hangulatjel Szerettem, hogy együtt nevettünk, hogy beszóltatok, együtt szurkoltunk, szórakoztunk meg mérgeskedtünk! És még vasárnap is vettétek a poénjaimat, pedig mint tudjuk: vasárnap minden zárva. A Sport Klub is. Nekem

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés