Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Tanársegédek akcióban

Ők már biztosan ott lesznek a PRE-KOS-on!

Kedvesek, aranyosak, lelkesek, és nemrég végeztek a KOS-ban (vagy még mindig ide járnak). Tőlük mindent megkérdezhetsz, amit a tanároktól nem mernél: garantáltan nem harapnak. A képek listáját pedig napról napra frissítjük, hogy mindenki kinézhesse magának a számára legszimpatikusabb mentort!
GyenesAnnamariaFanni48ff PocsaiMarta49ff Prokajdm46ff2 HortobagyiTibor47ff VinczeJulia50Portre KovacsfiBarna48ffweb NagyViktor49ff Eperjesibalint49 FarkasBencePortre2014Web MegyeriNikoletta49ff VargaAkos48ff  GarayAnnamaria49Portre  KocsisAndrea49ff TothGyorgy49 HorvathEmese49 BaranyaiBalazs49    KomjatiKata49    MullerAdam49    SzucsEva49   MihalyiGergo50

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés