Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Taroltak a KOS-tanárok a Sportújságírás Világnapján

Török László életmű-,
Gundel Takács Gábor Feleki-,
Csurka Gergely nívódíjat kapott

Több kitüntetést adtak át 2012-ben is a Sportújságírók Világnapján, július 7-én. A KOS-ban tanító kollégák taroltak.

TorokLaszloEletmuDijMSUSZ2012Web

TorokLaszloPortreVagottWebTörök László rádióriporter (2006-tól műhelyvezető tanárunk) életműdíjat vehetett át (életrajza ITT!) Pajor-Gyulai Lászlótól (balra), a Magyar Sportújságíró Szövetség elnökétől.
GundelTakacsGaborminiGundel Takács Gábor tv-riporternek (2000-től a KOS nagyelőadója) a legendás egykori újságíróról, Feleki Lászlóról elnevezett díjat ítélték oda.
Csurka88Csurka Gergely újságíró (2003-tól a KOS előadója és műhelytanára) a Nemzeti Sportban megjelent írásáért kapott nívódíjat.

A kitüntetettek a KOS-ban
GundelTakacsGaborTanit2011KOS4243Web CsurkaGergelyMuhelyDHSzivosMarton
„Gundi” a Sajtóház Mikszáth-termében: a látszat ellenére: sohasem távolságtartó!        Csurka Gergő még úgy se: itt például Szívós Márton válogatott vízilabdázónkat hívta meg „sajtóvacsorára” a KOS-ba.
A fő-fődíjas „Töröklaci″ pedig – így, egybe', kisbetűvel, merthogy örökifjú! – hegyeket tudott elhordatni műhelytagjaival... 

TLmuhely2007oktTÖRÖK LÁSZLÓ magnósként kezdte a Magyar Rádiónál, ahol 38 évet húzott le: 1971-től külsősként, majd 1982-től belsősként a Szepesi György vezette, Gulyás Gyula és Vass István Zoltán fémjelezte legendás csapat tagjaként.
Öt nyári és öt téli olimpiáról tudósított, s egyfajta rekordként 1985 és 2006 között minden úszó és vízilabda Európa- és világbajnokságon jelen volt. A Magyar Rádiótól 2007-ben vált meg, ebben az évben a Magyar Sportújságírók Szövetsége Feleki-díjjal ismerte el kimagasló sportriporteri tevékenységét.
Nyugdíjasként is aktív, a Magyar Vízilabda Szövetség sajtófőnökeként dolgozik, valamint a Sportklub kommentátoraként a jégkorong-mérkőzéseken.

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés