Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –
Tartalomjegyzék
Terepgyakorlaton a VJ-műhely, no 2.
2. oldal
Minden oldal

V. Szabó Noémi (KOS-42.) hollóházi porcelánjai
és Nagy Zsolt (KOS-42.) Szerencsekerék-győzelme a BNV-n

A 115. Budapesti Nemzetközi Vásárt a KOS is emlékezetessé tette. A videózsurnaliszta-műhely plusz feladataként Nagy Zsolt (KOS-42.) és Nagy Viktor (KOS-43., „vendéghallgatóként”) munkálkodott a Hungexpón október 22-én. A kis csapat a Hollóházi manufaktúra pavilonjánál megtalálta V. Szabó Noémi (KOS-42.) műalkotásait: egy vázából, tányérokból és bonbonierből álló sorozatot.

VSzaboNoemi42-hollihazi-porcelanjai

NagyV43-interju-a-hungexponTerepasztal stand up után odalépős interjú következett a Pékszövetség pavilonjánál sütő-főző gyerekekkel. A Magyar Jégkorong Szövetség standjánál Pataki Gábor (KOS-35.) műhelyvezető tanárunk invitált kapuralövésre: ez kimaradt, ám Viktor azért beöltözött jégkorongozónak és úgy mondta el stand up-ját. A délelőtt utolsó állomásaként a nagyszínpadot céloztuk meg, ahol Vécsei Mihály (KOS-1.) vezette a programokat. Az újrainduló Szerencsekerék csak nem akart elkezdődni, ezért a csapat úgy határozott, hogy továbbáll. Aztán a kapuban Zsolt meggondolta magát, és visszament játszani Klausmann Viktorral. Az eredmény: Szerencsekerék-győzelem és éves belépőkártya a Hungexpo rendezvényeire!

NagyVPatakiGNagyZs-a-Hungexpon  NagyZs42-NagyV43-xboxfifa
A bal oldali képen: Nagy Viktor (KOS-43.) stand up-ja, a háttérben Pataki Gábor (KOS-35., mezben) konferál. Jobbra: Zsolt és Viktor a FIFÁ-t választotta az XBox-standonKOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés