Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –
Tartalomjegyzék
Terepgyakorlaton a VJ-műhely, no 2.
2. oldal
Minden oldal

V. Szabó Noémi (KOS-42.) hollóházi porcelánjai
és Nagy Zsolt (KOS-42.) Szerencsekerék-győzelme a BNV-n

A 115. Budapesti Nemzetközi Vásárt a KOS is emlékezetessé tette. A videózsurnaliszta-műhely plusz feladataként Nagy Zsolt (KOS-42.) és Nagy Viktor (KOS-43., „vendéghallgatóként”) munkálkodott a Hungexpón október 22-én. A kis csapat a Hollóházi manufaktúra pavilonjánál megtalálta V. Szabó Noémi (KOS-42.) műalkotásait: egy vázából, tányérokból és bonbonierből álló sorozatot.

VSzaboNoemi42-hollihazi-porcelanjai

NagyV43-interju-a-hungexponTerepasztal stand up után odalépős interjú következett a Pékszövetség pavilonjánál sütő-főző gyerekekkel. A Magyar Jégkorong Szövetség standjánál Pataki Gábor (KOS-35.) műhelyvezető tanárunk invitált kapuralövésre: ez kimaradt, ám Viktor azért beöltözött jégkorongozónak és úgy mondta el stand up-ját. A délelőtt utolsó állomásaként a nagyszínpadot céloztuk meg, ahol Vécsei Mihály (KOS-1.) vezette a programokat. Az újrainduló Szerencsekerék csak nem akart elkezdődni, ezért a csapat úgy határozott, hogy továbbáll. Aztán a kapuban Zsolt meggondolta magát, és visszament játszani Klausmann Viktorral. Az eredmény: Szerencsekerék-győzelem és éves belépőkártya a Hungexpo rendezvényeire!

NagyVPatakiGNagyZs-a-Hungexpon  NagyZs42-NagyV43-xboxfifa
A bal oldali képen: Nagy Viktor (KOS-43.) stand up-ja, a háttérben Pataki Gábor (KOS-35., mezben) konferál. Jobbra: Zsolt és Viktor a FIFÁ-t választotta az XBox-standonKOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés