Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Tévés kaland, csak KOS-osoknak

Oscar-montazsKözvetítsd élőben az Oscart!


Bár február negyedik hétvégéje szabad a KOS-osok számára, a leglelkesebbek ekkor is gyakorolhatnak. A feladat nem is akármilyen: élő egyenesben (!) közvetíthetik február 24-én éjszaka az Oscar-díj átadást, a KOS budapesti stúdiójában. Az úgynevezett off-tube kommentálás nem mindennapi élmény...

Oscar2011MUOSZKSO4142Web3

Természetesen azok sem kerülnek hátrányba, akik éjjel nem tudnak csatlakozni a csapathoz. Ők a következő hétvégén, felvételről teljesítik a feladatot – de azt ők sem tudják majd előre, melyik rész esik majd rájuk, melyik kategória díjátadását kell közvetíteniük.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés