Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Tévés kaland, csak KOS-osoknak

Oscar-montazsKözvetítsd élőben az Oscart!


Bár február negyedik hétvégéje szabad a KOS-osok számára, a leglelkesebbek ekkor is gyakorolhatnak. A feladat nem is akármilyen: élő egyenesben (!) közvetíthetik február 24-én éjszaka az Oscar-díj átadást, a KOS budapesti stúdiójában. Az úgynevezett off-tube kommentálás nem mindennapi élmény...

Oscar2011MUOSZKSO4142Web3

Természetesen azok sem kerülnek hátrányba, akik éjjel nem tudnak csatlakozni a csapathoz. Ők a következő hétvégén, felvételről teljesítik a feladatot – de azt ők sem tudják majd előre, melyik rész esik majd rájuk, melyik kategória díjátadását kell közvetíteniük.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés