Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Töltődj fel új témákkal!

Nézz körül az atomerőműben!

MUOSZ2010A Magyar Újságírók Országos Szövetsége külpolitikai szakosztálya idei tanulmányútját ezúttal – anyagi okok miatt – belföldre szervezik. Október 21-én, kedden meglátogatják a Paksi Atomerőművet.
Paks2A program 11-kor kezdődik a Tájékoztató és Látogatóközpontban, majd megtekintik az üzemet (blokkvezénylő, turbinacsarnok, IV. blokki reaktor).

Utazás az erőmű autóbuszával, találkozó Budapesten, reggel fél 9-kor.

A szakosztály – neves, ismert újságírók, tévések – ezúttal is szeretettel lát 2-3 KOS-hallgatót (tollal és kamerával, vagy anélkül).

Jelentkezés október 19-éig: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés