Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Töltődj fel új témákkal!

Nézz körül az atomerőműben!

MUOSZ2010A Magyar Újságírók Országos Szövetsége külpolitikai szakosztálya idei tanulmányútját ezúttal – anyagi okok miatt – belföldre szervezik. Október 21-én, kedden meglátogatják a Paksi Atomerőművet.
Paks2A program 11-kor kezdődik a Tájékoztató és Látogatóközpontban, majd megtekintik az üzemet (blokkvezénylő, turbinacsarnok, IV. blokki reaktor).

Utazás az erőmű autóbuszával, találkozó Budapesten, reggel fél 9-kor.

A szakosztály – neves, ismert újságírók, tévések – ezúttal is szeretettel lát 2-3 KOS-hallgatót (tollal és kamerával, vagy anélkül).

Jelentkezés október 19-éig: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés