Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Tőzsde-hírek

Aktuális állás március elején

tozsdeguru2Nem kíméltétek Juhász Pétert (KOS-51.), aki idén a tőzsdét kezeli: bőven elárasztottátok jobbnál jobb feladatokkal. A március eleji összesítés alapján Biró Tamás (KOS-51.) áll az első helyen, őt pedig Lengyel Bence (KOS-51.) és Gyenes Tünde Diána (KOS-52.) követi. Az évfolyamversenyben pedig fej-fej mellett állnak kezdők és vágzősök: az 51-esek 5480, az 52-esek 5348 pontot gyűjtöttek eddig. A pontos táblázatot kifüggesztettük a vezérlő üvegfalára. 

birotomi LengyelBence51ff gyenestunde

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés