Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Tőzsde-hírek

Aktuális állás március elején

tozsdeguru2Nem kíméltétek Juhász Pétert (KOS-51.), aki idén a tőzsdét kezeli: bőven elárasztottátok jobbnál jobb feladatokkal. A március eleji összesítés alapján Biró Tamás (KOS-51.) áll az első helyen, őt pedig Lengyel Bence (KOS-51.) és Gyenes Tünde Diána (KOS-52.) követi. Az évfolyamversenyben pedig fej-fej mellett állnak kezdők és vágzősök: az 51-esek 5480, az 52-esek 5348 pontot gyűjtöttek eddig. A pontos táblázatot kifüggesztettük a vezérlő üvegfalára. 

birotomi LengyelBence51ff gyenestunde

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés