Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Tőzsde-hírek

Aktuális állás március elején

tozsdeguru2Nem kíméltétek Juhász Pétert (KOS-51.), aki idén a tőzsdét kezeli: bőven elárasztottátok jobbnál jobb feladatokkal. A március eleji összesítés alapján Biró Tamás (KOS-51.) áll az első helyen, őt pedig Lengyel Bence (KOS-51.) és Gyenes Tünde Diána (KOS-52.) követi. Az évfolyamversenyben pedig fej-fej mellett állnak kezdők és vágzősök: az 51-esek 5480, az 52-esek 5348 pontot gyűjtöttek eddig. A pontos táblázatot kifüggesztettük a vezérlő üvegfalára. 

birotomi LengyelBence51ff gyenestunde

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés