Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Tőzsdefeladat, élményekkel

PÁLINKAkosTOLÓ

A pálinka és a MÚOSZ Gasztronómiai és Turisztikai Szakosztálya volt a főszereplő a Sajtóházban csütörtök délután.
Előtte is tudtuk: ez nem egy tucatszámba mennő médiarendezvény...
Közben is jóléreztük magunkat, többek között a pálinka-kostólónak köszönhetően.
Utána meg pláne, amikor megjött az újságíró-szövetség köszönölevele és elkészült Kocsis Brigitta (a képen is ő látható) és Kerekes Péter (mindkettő KOS-45.) filmes beszámolója. Hamarosan ITT látható.

KocsisBrigitta45PalinkakostoloForgatas.jpgKedves KOS!
Nagyon szépen köszönöm a kölcsön-gyerekeket. Édesek voltak, aranyosak, okosak, kedvesek .... nagyon jókat kérdeztek. nem nyüzsögtek, de nagyon feldobták a sajtótájékoztató hangulatát. :-) Remélem, jó feladatmegoldásokat adnak március 11-éig!

Sz. Kálmán Zsuzsa
PR-menedzser, MÚOSZ

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés