Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Tőzsdefeladat, élményekkel

PÁLINKAkosTOLÓ

A pálinka és a MÚOSZ Gasztronómiai és Turisztikai Szakosztálya volt a főszereplő a Sajtóházban csütörtök délután.
Előtte is tudtuk: ez nem egy tucatszámba mennő médiarendezvény...
Közben is jóléreztük magunkat, többek között a pálinka-kostólónak köszönhetően.
Utána meg pláne, amikor megjött az újságíró-szövetség köszönölevele és elkészült Kocsis Brigitta (a képen is ő látható) és Kerekes Péter (mindkettő KOS-45.) filmes beszámolója. Hamarosan ITT látható.

KocsisBrigitta45PalinkakostoloForgatas.jpgKedves KOS!
Nagyon szépen köszönöm a kölcsön-gyerekeket. Édesek voltak, aranyosak, okosak, kedvesek .... nagyon jókat kérdeztek. nem nyüzsögtek, de nagyon feldobták a sajtótájékoztató hangulatát. :-) Remélem, jó feladatmegoldásokat adnak március 11-éig!

Sz. Kálmán Zsuzsa
PR-menedzser, MÚOSZ

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés