Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Tőzsdefeladat, élményekkel

PÁLINKAkosTOLÓ

A pálinka és a MÚOSZ Gasztronómiai és Turisztikai Szakosztálya volt a főszereplő a Sajtóházban csütörtök délután.
Előtte is tudtuk: ez nem egy tucatszámba mennő médiarendezvény...
Közben is jóléreztük magunkat, többek között a pálinka-kostólónak köszönhetően.
Utána meg pláne, amikor megjött az újságíró-szövetség köszönölevele és elkészült Kocsis Brigitta (a képen is ő látható) és Kerekes Péter (mindkettő KOS-45.) filmes beszámolója. Hamarosan ITT látható.

KocsisBrigitta45PalinkakostoloForgatas.jpgKedves KOS!
Nagyon szépen köszönöm a kölcsön-gyerekeket. Édesek voltak, aranyosak, okosak, kedvesek .... nagyon jókat kérdeztek. nem nyüzsögtek, de nagyon feldobták a sajtótájékoztató hangulatát. :-) Remélem, jó feladatmegoldásokat adnak március 11-éig!

Sz. Kálmán Zsuzsa
PR-menedzser, MÚOSZ

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés