Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Új tanáraink 2012-ben: Petúr András

Fociőrült műsor-
és workshop-vezető

PeturAndrasLabdaval1996-ban papírral rohangáló kíváncsis-kodóként, 2000-ben internetes szerkesztő-ként, 2004-ben már hazai szerkesztő-műsorvezető-ként rohangált a Rádióban, 2008-ban már kiküldött munkatársként dolgozott Pekingben, s 2012-ben is közvetíteni, tudósítani utazik Londonba, az olimpiára. Pedig már öt éve eligazolt a SportTv-hez.
Ki ne ismerné televíziós sportközvetítéseiből és a Harmadik félidőből Petúr Andrást?
Ki ne emlékezne rá a KOS-ban a fociközvetítések és stand up-ok alapos elemzéséről?!

2012-ben műhelyt – ahogy ő mondja: sportriporter workshopot – vezet iskolánkban. 

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés