Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Új tanáraink 2012-ben: Petúr András

Fociőrült műsor-
és workshop-vezető

PeturAndrasLabdaval1996-ban papírral rohangáló kíváncsis-kodóként, 2000-ben internetes szerkesztő-ként, 2004-ben már hazai szerkesztő-műsorvezető-ként rohangált a Rádióban, 2008-ban már kiküldött munkatársként dolgozott Pekingben, s 2012-ben is közvetíteni, tudósítani utazik Londonba, az olimpiára. Pedig már öt éve eligazolt a SportTv-hez.
Ki ne ismerné televíziós sportközvetítéseiből és a Harmadik félidőből Petúr Andrást?
Ki ne emlékezne rá a KOS-ban a fociközvetítések és stand up-ok alapos elemzéséről?!

2012-ben műhelyt – ahogy ő mondja: sportriporter workshopot – vezet iskolánkban. 

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés