Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Újabb plusz lehetőség

„Jobb mint műhely″
DeraTv 

Egy megduplázott műhely, illetve egy további, harmadikként is felvehető beindítása után újabb plusz lehetőség valamennyi KOS-42-es és KOS-43-as hallgatónak: VÁR A DERA TV!
Nem is olyan rég a ma már országos csatornákon látható Némethy Marcsi (KOS-37.) is ott kezdte.

NemethyMarcsiFekvo

A már jó néhány tévés egyéniséget – köztük több KOS-ost – pályára segítő, Budapest környéki regionális tévé várja az érdeklődő média-tanoncokat, akik amolyan pre-gyakornoki programban vehetnek részt: előre egyeztetett időpontban rendszeresen járhatnak a Szentendrén és környékén sugárzó kis-nagy televízióba, ismerkedhetnek a tévézéssel és csakhamar feladatokat is kapnak.
Az ismert médiaszakember, a tulajdonos-főszerkesztőIglói Nagy Tibor nem is titkolja: tehetségeket keres, képez a KOS-diákok között, s adott esetben alkalmaz is...
Jelentkezés – SOS – Komlósi Gábornál, személyesen vagy emailben!

nemethymaria2008novderatv NemethyMarcsiBoszorkanykonyha 

Némethy Marcsy – a nagy képen még a Dera-stúdióban – ma már a tv2 és a FEM3 arca

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés