Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Újabb plusz lehetőség

„Jobb mint műhely″
DeraTv 

Egy megduplázott műhely, illetve egy további, harmadikként is felvehető beindítása után újabb plusz lehetőség valamennyi KOS-42-es és KOS-43-as hallgatónak: VÁR A DERA TV!
Nem is olyan rég a ma már országos csatornákon látható Némethy Marcsi (KOS-37.) is ott kezdte.

NemethyMarcsiFekvo

A már jó néhány tévés egyéniséget – köztük több KOS-ost – pályára segítő, Budapest környéki regionális tévé várja az érdeklődő média-tanoncokat, akik amolyan pre-gyakornoki programban vehetnek részt: előre egyeztetett időpontban rendszeresen járhatnak a Szentendrén és környékén sugárzó kis-nagy televízióba, ismerkedhetnek a tévézéssel és csakhamar feladatokat is kapnak.
Az ismert médiaszakember, a tulajdonos-főszerkesztőIglói Nagy Tibor nem is titkolja: tehetségeket keres, képez a KOS-diákok között, s adott esetben alkalmaz is...
Jelentkezés – SOS – Komlósi Gábornál, személyesen vagy emailben!

nemethymaria2008novderatv NemethyMarcsiBoszorkanykonyha 

Némethy Marcsy – a nagy képen még a Dera-stúdióban – ma már a tv2 és a FEM3 arca

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés