Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

V. Szabó Noémi és Berkesi Judit

A Zsigmond Márta
Média-díj hallgatói kategóriájának első nyertesei

ZsigmondMartamediadijA divatlap-főszerkesztő, ifjúsági és közéleti újságíró, tv-forgatókönyvíró Zsigmond Márta emlékére alapított média-díjat 2011 májusában adták át először.
BusIstvan.NagyAz első kitüntetett: Bus István (KOS-12.), a Nők Lapja publicistája, a Playboy főszerkesztő-helyettese. Ugyanaz a kisplasztika, ugyanannyi pénzdíj jár a hallgatói kategória győzteseinek is.

2012 januárjában – a végzős KOS-évfolyam tagjai közül – V. Szabó Noémi és Berkesi Judit megosztva kapta az elismerést.

VSzaboBerkesi2012jan

BerkesiJudit42BerkesiJudit42Web...és természetesen ott voltak néhány
hónappal később,
a díj profi kategóriájának átadásán is.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés