Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

V. Szabó Noémi és Berkesi Judit

A Zsigmond Márta
Média-díj hallgatói kategóriájának első nyertesei

ZsigmondMartamediadijA divatlap-főszerkesztő, ifjúsági és közéleti újságíró, tv-forgatókönyvíró Zsigmond Márta emlékére alapított média-díjat 2011 májusában adták át először.
BusIstvan.NagyAz első kitüntetett: Bus István (KOS-12.), a Nők Lapja publicistája, a Playboy főszerkesztő-helyettese. Ugyanaz a kisplasztika, ugyanannyi pénzdíj jár a hallgatói kategória győzteseinek is.

2012 januárjában – a végzős KOS-évfolyam tagjai közül – V. Szabó Noémi és Berkesi Judit megosztva kapta az elismerést.

VSzaboBerkesi2012jan

BerkesiJudit42BerkesiJudit42Web...és természetesen ott voltak néhány
hónappal később,
a díj profi kategóriájának átadásán is.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés