Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Várjuk a KOSTv és a suliújság jelentkezését!

Az iskolarádió
már adáskész!

Eperjesibalint49A félidőben megválasztott új főszerkesztő, Eperjesi Bálint (KOS-49.) és csapata elkészült az iskolarádió adásával.

RadioMikrofonHullamokkal

A csaknem egyórás műsorban hallható filmkritika, hírblokk (kettő is), jelentkezik az Édeskettes (vita a táplálkozásról), kínálják a Sportkoktélt és a Színes Perceket, jön az Expedició (érdekfeszítő kultúrális kirándulás), ajánlanak programokat (például busójárás), interjút, és természetesen saját szignálja is van a 16 fős csapat produkciójának.

RÉSZLETEKET HALLHATNAK AZ ADÁSBÓL JANUÁR 11-ÉN, VASÁRNAP 12 ÓRÁTÓL, AMIKOR „IDEGENVEZETÉSRE” VISSZÜK A PRE-KOS RÉSZTVEVŐIT!

A KOSTv (főszerkesztő: Nagy Flóra, KOS-49.) és a suliújság (főszerkesztő: Szokolay Bence, KOS-49.) még várat magára... Bár január 4-éig még tehetik ezt, hisz a 10/49. KOS-tőzsdefeladat kiírása szerint legkésőbb egy héttel a premier előtt jelezniük kell: készek a megjelenésre. Márpedig 11-e az utolsó tanítási nap ebben a félévben a KOS-ban...

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés