Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Várjuk a KOSTv és a suliújság jelentkezését!

Az iskolarádió
már adáskész!

Eperjesibalint49A félidőben megválasztott új főszerkesztő, Eperjesi Bálint (KOS-49.) és csapata elkészült az iskolarádió adásával.

RadioMikrofonHullamokkal

A csaknem egyórás műsorban hallható filmkritika, hírblokk (kettő is), jelentkezik az Édeskettes (vita a táplálkozásról), kínálják a Sportkoktélt és a Színes Perceket, jön az Expedició (érdekfeszítő kultúrális kirándulás), ajánlanak programokat (például busójárás), interjút, és természetesen saját szignálja is van a 16 fős csapat produkciójának.

RÉSZLETEKET HALLHATNAK AZ ADÁSBÓL JANUÁR 11-ÉN, VASÁRNAP 12 ÓRÁTÓL, AMIKOR „IDEGENVEZETÉSRE” VISSZÜK A PRE-KOS RÉSZTVEVŐIT!

A KOSTv (főszerkesztő: Nagy Flóra, KOS-49.) és a suliújság (főszerkesztő: Szokolay Bence, KOS-49.) még várat magára... Bár január 4-éig még tehetik ezt, hisz a 10/49. KOS-tőzsdefeladat kiírása szerint legkésőbb egy héttel a premier előtt jelezniük kell: készek a megjelenésre. Márpedig 11-e az utolsó tanítási nap ebben a félévben a KOS-ban...

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés