Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Várjuk a KOSTv és a suliújság jelentkezését!

Az iskolarádió
már adáskész!

Eperjesibalint49A félidőben megválasztott új főszerkesztő, Eperjesi Bálint (KOS-49.) és csapata elkészült az iskolarádió adásával.

RadioMikrofonHullamokkal

A csaknem egyórás műsorban hallható filmkritika, hírblokk (kettő is), jelentkezik az Édeskettes (vita a táplálkozásról), kínálják a Sportkoktélt és a Színes Perceket, jön az Expedició (érdekfeszítő kultúrális kirándulás), ajánlanak programokat (például busójárás), interjút, és természetesen saját szignálja is van a 16 fős csapat produkciójának.

RÉSZLETEKET HALLHATNAK AZ ADÁSBÓL JANUÁR 11-ÉN, VASÁRNAP 12 ÓRÁTÓL, AMIKOR „IDEGENVEZETÉSRE” VISSZÜK A PRE-KOS RÉSZTVEVŐIT!

A KOSTv (főszerkesztő: Nagy Flóra, KOS-49.) és a suliújság (főszerkesztő: Szokolay Bence, KOS-49.) még várat magára... Bár január 4-éig még tehetik ezt, hisz a 10/49. KOS-tőzsdefeladat kiírása szerint legkésőbb egy héttel a premier előtt jelezniük kell: készek a megjelenésre. Márpedig 11-e az utolsó tanítási nap ebben a félévben a KOS-ban...

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés