Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Várjuk a KOSTv és a suliújság jelentkezését!

Az iskolarádió
már adáskész!

Eperjesibalint49A félidőben megválasztott új főszerkesztő, Eperjesi Bálint (KOS-49.) és csapata elkészült az iskolarádió adásával.

RadioMikrofonHullamokkal

A csaknem egyórás műsorban hallható filmkritika, hírblokk (kettő is), jelentkezik az Édeskettes (vita a táplálkozásról), kínálják a Sportkoktélt és a Színes Perceket, jön az Expedició (érdekfeszítő kultúrális kirándulás), ajánlanak programokat (például busójárás), interjút, és természetesen saját szignálja is van a 16 fős csapat produkciójának.

RÉSZLETEKET HALLHATNAK AZ ADÁSBÓL JANUÁR 11-ÉN, VASÁRNAP 12 ÓRÁTÓL, AMIKOR „IDEGENVEZETÉSRE” VISSZÜK A PRE-KOS RÉSZTVEVŐIT!

A KOSTv (főszerkesztő: Nagy Flóra, KOS-49.) és a suliújság (főszerkesztő: Szokolay Bence, KOS-49.) még várat magára... Bár január 4-éig még tehetik ezt, hisz a 10/49. KOS-tőzsdefeladat kiírása szerint legkésőbb egy héttel a premier előtt jelezniük kell: készek a megjelenésre. Márpedig 11-e az utolsó tanítási nap ebben a félévben a KOS-ban...

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés