Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vasárnap Kovácsi-díj-átadás

Elismerés, nem csak sportriportereknek (II. rész)

KovacsiDij2012NevNelkulKovácsi László 2000. július 19-én hunyt el, az ő emlékére alapítottunk médiadíjat. Immár a 15. átadó ünnepségre készülünk. 
Kezdetben főleg sportriporterek és főleg KOS-osok részesültek az elismerésben, de a kitüntetést odaítélő kuratórium egyre inkább törekedett a nyitásra. 
Az elismerés egyfajta életműdíj: azok részesülhetnek benne, akik Kovácsi László eszmeiségét, munka iránti alázatát a legjobban visszaadják szakmai tevékenységükben.

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés