Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vendégeink voltak az első Borbély-műhelyen

Szókimondó interjúalanyok...

LugosOrvos
Gál AndrásSzuper Kupa-győztes vízilabdázó, kiváló ügyvéd, a „lúgos orvos" áldozatának, Renner Erikának a sértetti képviselője
(interjú Kálmán Olgánál ITT);

SzilagyiLiliana
Szilágyi Zoltán – sokszoros magyar bajnok, háromszoros olimpikon, ifjúsági Európa-bajnok úszó, Szilágyi Liliána ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok úszó (rendhagyó nyilatkozata Tóth Bálintnak (KOS-37.) ITT) édesapja, ügyvéd;

MuranyiAndrasBaltaval2012tavaszMuhelyweb
Murányi András – a Nemzeti Sport korábbi főszerkesztő-helyettese, a Népszabadság utolsó főszerkesztője (büntetés-fekvőtámaszai ITT).

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés