Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vendégeink voltak az első Borbély-műhelyen

Szókimondó interjúalanyok...

LugosOrvos
Gál AndrásSzuper Kupa-győztes vízilabdázó, kiváló ügyvéd, a „lúgos orvos" áldozatának, Renner Erikának a sértetti képviselője
(interjú Kálmán Olgánál ITT);

SzilagyiLiliana
Szilágyi Zoltán – sokszoros magyar bajnok, háromszoros olimpikon, ifjúsági Európa-bajnok úszó, Szilágyi Liliána ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok úszó (rendhagyó nyilatkozata Tóth Bálintnak (KOS-37.) ITT) édesapja, ügyvéd;

MuranyiAndrasBaltaval2012tavaszMuhelyweb
Murányi András – a Nemzeti Sport korábbi főszerkesztő-helyettese, a Népszabadság utolsó főszerkesztője (büntetés-fekvőtámaszai ITT).

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés