Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vendégeink voltak az első Borbély-műhelyen

Szókimondó interjúalanyok...

LugosOrvos
Gál AndrásSzuper Kupa-győztes vízilabdázó, kiváló ügyvéd, a „lúgos orvos" áldozatának, Renner Erikának a sértetti képviselője
(interjú Kálmán Olgánál ITT);

SzilagyiLiliana
Szilágyi Zoltán – sokszoros magyar bajnok, háromszoros olimpikon, ifjúsági Európa-bajnok úszó, Szilágyi Liliána ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok úszó (rendhagyó nyilatkozata Tóth Bálintnak (KOS-37.) ITT) édesapja, ügyvéd;

MuranyiAndrasBaltaval2012tavaszMuhelyweb
Murányi András – a Nemzeti Sport korábbi főszerkesztő-helyettese, a Népszabadság utolsó főszerkesztője (büntetés-fekvőtámaszai ITT).

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés