Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Visszavárjuk régi hallgatóinkat

25 éves lett a KOS!

gyertya_kkDSCN3205_webgyertya_rszsaszn

És most kivételesen az ajándékot nem kapja, hanem adja az ünnepelt!

Bárki, aki iskolánk 25 éves történetében az első félév végén lemorzsolódott, most csatlakozhat az 50. évfolyamhoz a második félévre, és 2016 januárjában megkaphatja KOS-diplomáját. Ráadásul 100 ezer forint tandíjkedvezménnyel és 2 ajándékműhellyel!

A részletekért írj a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címre, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés